​Η Ελένη Ράντου μίλησε για τις αιτίες της διακοπής του σίριαλ του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”, την σχέση με την κόρη της, τη γνωριμία της με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον πατέρα της που έχασε νωρίς.

«Το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” δεν ήταν μια καλή συγκυρία. Ίσως είναι από τα καλύτερα κείμενα τηλεοπτικά των Ρήγα- Αποστόλου, αλλά ήταν μια δουλειά στην οποία έγινε κατάχρηση εξουσίας. Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν πάντως μια κακή στιγμή και παραγωγής και συνεργασίας» είπε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ… Νομίζω η διαχείριση του Αλέξανδρου ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος, η διαχείριση μιας πολύ μεγάλης επιτυχίας που δεν ξέρω αν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε ακόμη για τη γνωριμία της με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που έγινε σε μπαρ όταν η ίδια σκεφτόταν: «Πώς θα γίνει να ανοίξει η πόρτα τώρα και να μπει ο άντρας της ζωής μου;» και μπήκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ακόμη, μίλησε για τη 17χρονη μοναχοκόρη της, Νικολέτα λέγοντας: «Η κόρη μου μεγαλώνει εμένα. Δεν ξέρω σε όλη την πορεία μου, άνθρωπο που να με έχει στηρίξει περισσότερο από το παιδί μου» και αποκάλυψε: «Δεν έκανα άλλο παιδί γιατί θα ένιωθα ότι την απατάω».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με τον πατέρα της: «Μεγάλο οιδιπόδειο. Τον έχασα πολύ νωρίς, στα 25 μου. Δεν πρόλαβε να δει πολλά πράγματα από μένα. Δεν πρόλαβε να δει το παιδί»