Το ότι η Μαριάντα Πιερίδη είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι, είναι γνωστό. Σας το έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, όπως επίσης και το ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες τους πρώτους μήνες, λόγω προβλημάτων υγείας.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως, είναι τι μεσολάβησε όταν μαθεύτηκε πως είναι έγκυος, με αποτέλεσμα ν΄αποχωρήσει από το «Posidonio», όπου εμφανιζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

  • Αρχικά, είχε εννοηθεί πως η 35χρονη τραγουδίστρια έφυγε γιατί έμεινε έγκυος και δεν ήθελε να είναι μες τη νύχτα.

Τώρα όμως, η Μαριάντα έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση, πετώντας τις μπηχτές της για το κέντρο όπου εργαζόταν, αλλά και για μερικούς ανθρώπους, χωρίς όμως ν΄αναφέρει ποιοι ήταν αυτοί, μιας και με το που κυκλοφόρησε ότι είναι έγκυος, της ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται:

«Ακόμα δεν έχω σκεφτεί πως θα το διαχειριστώ αυτό. Είχα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα απ΄αυτό! Θα δω πως θα το διαχειριστώ! Λέω να μην ασχοληθούμε με αυτό άλλο. Υπάρχουν ανώριμες, υπάρχουν και κακές συμπεριφορές όμως. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του. Αλλά δεν θα ξαναμιλήσω μαζί τους!»

  • Kατά τ’ άλλα, η Μαριάντα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, λέει πόσα κιλά έχει πάρει, και γιατί στην αρχή έκρυβε την εγκυμοσύνη της:

«Την έκρυβα, γιατί υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες. Το πιο φυσιολογικό στην αρχή, είναι να την κρύβεις και από τον ίδιο σου τον εαυτό, σαν να μην υπάρχει, ώστε μετά να μπορείς να επανέλθεις πιο εύκολα. ��ια μένα ήταν σαν να μην ήμουν έγκυος. Ο γιατρός μου, μου έλεγε πως σε κάθε δύσκολη εγκυμοσύνη έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις. Να σκέφτεσαι θετικά, και να προσπαθείς να το βγάζεις από το μυαλό σου! Έχω πάρει ήδη εννέα κιλά. Έχω πρηστεί λιγάκι, αλλά είμαι εντάξει! Δεν τρώω πολύ. Κυρίως σαλάτες και φρούτα! Αυτά τραβάει η όρεξη μου!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO OΣΑ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΑΝΤΑ.