Ώρες αγωνίας έζησε η Μίνα Ορφανού, αλλά και οι συντελεστές της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, όταν λιποθύμησε ενώ έπαιζε, χάνοντας τις αισθήσεις της για περίπου ένα τέταρτο, χωρίς να έχει καμία επαφή.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και για το πόσο άσχημα νιώθει που έπαθε ο,τι έπαθε, μπροστά σε κόσμο:

«Λιποθύμησα πάνω στην παράσταση την ώρα που έπαιζα. Δεν θυμάμαι τίποτ’ άλλο! Πριν ήμουν με πυρετό. Είχα φτάσει στο 38, και έπαιρνα αντιπυρετικά για να μπορώ να παίξω. Γενικά με εξάντλησε τόσο, που πάνω στη σκηνή, έπεσα και ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄αυτό που έγινε. Είχα ζαλάδες, είχα πυρετό, ήπια αρκετά φάρμακα διαφορετικού τύπου και βιταμίνες. Με το να μην τρώω δυο μέρες, μάλλον έπαθα εξάντληση. Αυτό μου είπαν οι γιατροί!»

  • Στη συνέχεια, φανερά στεναχωρημένη και συγχυσμένη, ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο και τους συναδέλφους της:

«Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε και δεν ολοκληρώθηκε η παράσταση. Να έρθουν αύριο. Χωρίς βέβαια να πληρώσουν κάτι. Ζητάω χίλια συγγνώμη και από τους συναδέλφους και από το σκηνοθέτη μου. Δεν ήταν κάτι που μπορο��σα να ελέγξω. Σωριάστηκα! Χτύπησα στο κεφάλι μου με το πέσιμο, και είναι ο,τι χειρότερο να παίζεις live και να σου τύχει κάτι τέτοιο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, και είμαι ταραγμένη γιατί δεν ήθελα ποτέ να εκτεθώ μπροστά σε κόσμο!»

5141_EMILIOS_RAFTIS_LILI_TSESMATZOGLOY_MINA_ORFANOY_NINA_LOTSARI_12112013.jpg

  • Μάλιστα, εξήγησε πως για όλα έφταιγε η εμμονή της να θέλει να είναι αδύνατη:

«Δεν κάνω δίαιτα. Απλά έχω το ανισόρροπο μυαλό μιας γυναίκας που θέλει να είναι αδύνατη. Κακό πράγμα. Όποια γυναίκα με ακούει και κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να σταματήσει. Θα αλλάξω τροπάρι. Ήταν καθαρά δική μου αμέλεια. Σήμερα έτυχε να είμαι με κόσμο. Αν τύχει όμως να μην είναι κανένας;»

Από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή ο σκηνοθέτης της, Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ όταν την είδε να σωριάζεται:

«Ξαφνικά την είδαμε να σωριάζεται. Για ένα τέταρτο, ήταν σε κώμα. Τρομάξαμε πάρα πολύ! Φοβήθηκα για το χειρότερο. Δεν είχε καμία επαφή, δεν μιλούσε και δεν αντιδρούσε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.