Δεν έχει τέλος η σοκαριστική ιστορία που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο τραγουδιστής Ian Watkins, του συγκροτήματος «Lostprophets», ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει βρέφος 11 μηνών, ενώ εδώ και τέσσερα χρόνια είχε στήσει site με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να δημιουργήσει και προφίλ σε site κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε ποστάρει 27 φώτο οι οποίες τον έδειχναν την ώρα που κακοποιούσε παιδιά.

geldof1.jpg
Μετά τον τεράστιο σάλο που προκλήθηκε, η Peaches Geldof, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, δεν δίστασε να βγει και ν΄αποκαλύψει τα ονόματα των δυο «μανάδων», οι οποίες είχαν επιτρέψει στο παρελθόν, ο τραγουδιστής να κακοποιήσει τα ανήλικα παιδιά τους!

Η πρώτη, ομολόγησε την ενοχή της και παραδέχτηκε πως τον βοήθησε να επιτεθεί στο παιδί της.

geldof twitter.jpg
Η δεύτερη, σχεδίασε μαζί του το βιασμό της κορούλας της!

  • Έξαλλο λοιπόν το 24χρονο μοντέλο, έδωσε στεγνά στο Twitter τις δυο γυναίκες με το ονοματεπώνυμο τους.

Έλα όμως, που αυτή της η πράξη θεωρείται παράνομη στη Βρετανία, και πλέ��ν η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα επίμαχα tweets, τα οποία στη συνέχεια η Peaches Geldof έσβησε από τον προσωπικό της λογαριασμό.

geldof twitter2.jpg
Ο λόγος που η πράξη της θεωρείται κολάσιμη, είναι επειδή αποκαλύπτοντας τα ονόματα των δυο γυναικών-«μανάδων», που βοήθησαν τον τραγουδιστή να κακοποιήσει τα παιδιά τους, τα θύματα πλέον μπορούν ν΄αναγνωριστούν.

Στην ουσία δηλαδή, με την πράξη της αυτή, θέλοντας να πλήξει της μητέρες, έβλαψε άθελα της τα ανήλικα παιδιά. Αυτό, θεωρείται παράνομο στη Βρετανία, και όπως είναι φυσικό, η Peaches Geldof έχει βρει το μπελά της.

ian warkins.jpg
Να σημειώσουμε, πως η 24χρονη celebrity, είναι κόρη του τραγουδιστή των «Boomtown Rats», Bob Geldof, ενώ εκτός από μοντέλο έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα για την «Daily Telegraph», το περιοδικό «Elle», αλλά και τον «Guardian».

Το σίγουρο είναι πάντως, πως η αστυνομία έχει λάβει το θέμα πολύ σοβαρά υπόψιν της, και δεν αποκλείεται η Peaches Geldof να διωχθεί ποινικά.