Μπορεί ο Ashton Kutcher και η Demi Moore να χώρισαν τον Νοέμβριο του 2011, όμως μόλις την Τετάρτη βγήκε οριστικά το διαζύγιό τους και μπορούν πλέον να λένε ότι και επίσημα είναι… «ελεύθεροι» άνθρωποι.

moore1.jpg

Σύμφωνα με το TMZ η δικηγόρος του Ashton Kutcher κατέθεσε την αγωγή διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, αφού το ζευγάρι συμφώνησε επιτέλους στο πώς θα μοιράσουν τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως υποστηρίζει το site ο ηθοποιός έδωσε στην Demi περισσότερα χρήματα από ότι είχαν αρχικά συμφωνήσει, ώστε να βγει το συντομότερο δυνατόν το διαζύγιο.

moore2.jpg

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους δύο πρώην συντρόφους να έδωσαν σκληρή μάχη για τα περιουσιακά τους στοιχεία και ότι οι σχέσεις τους κλονίστηκαν αρκετά.

«Υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών, ειδικά όσον αφορά στα χρήματα που έπρεπε να δώσει ο Ashton Kutcher στην Demi», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Demi Moore, της οποίας η περιουσία αγγίζει τα 150 εκατ. δολάρια, διεκδικούσε και διατροφή από τον Ashton, ειδικά όταν εκείνος ανακηρύχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός μετά την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men», για το οποίο παίρνει 750.000 δολάρια το επεισόδιο.

moore3.jpg
Για κακή τύχη του Ashton δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Demi Moore, οπότε εκείνη δικαιούνταν μέρος της περιουσίας του που απόκτησε μετά τον γάμο.

moore4.jpg

Όλα αυτά πάντως ανήκουν στο παρελθόν και ο Ashton Kutcher σχεδιάζει τώρα το μέλλον του με τη Mila Kunis, για την οποία φουντώνουν οι φήμες ότι είναι έγκυος.