Μπορεί να λατρεύεται από εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο και το παρατσούκλι της να είναι Queen B, κατάφερε όμως να εξοργίσει τον Αιγύπτιο… Ιντιάνα Τζόουνς, όταν επισκέφτηκε τη χώρα το 2009.

beyonce1.jpg

Ο Zahi Hawass, πρώην Διευθυντής Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, υποστηρίζει τώρα, τέσσερα χρόνια μετά την επίσκεψη της Beyonce ότι της απαγόρευσε να επισκεφθεί τις πυραμίδες μετά την «ηλίθια και αγενέστατη συμπεριφορά της».

Η Beyonce επισκέφτηκε την Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «I Am» και όπως αποκαλύπτει η Huffington Post η επίσκεψή της στις πυραμίδες ήταν επεισοδιακή.

Ο Hawass φέρεται να… ξεφτίλισε στην κυριολεξία την super star στα τοπικά μέσα, αποκαλώντας την «ένα ηλίθιο άτομο που δεν καταλαβαίνει τίποτα».

beyonce2.jpg

Τώρα σε νέα του συνέντευξη στην εφημερίδα The Independent, ο Ιντιάνα Τζόουνς της Αιγύπτου αποκαλύπτει ότι η Beyonce καθυστέρησε να φτάσει στις πυραμίδες για να ξεκινήσει η ξενάγησή της.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι, τους οποίους ξεναγώ είναι πολύ καλοί και έχουμε γίνει φίλοι. Όμως αυτή η κυρία… Είπε ότι θα έρθει στις τρεις, αλλά με έστησε. Της είπα να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρησή της, αλλά δεν άνοιξε καν το στόμα της», είπε ο αρχαιολόγος.

beyonce3.jpg

Μάλιστα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο φωτογράφος της Beyonce πήγε να τον χτυπήσει.

beyonce4.jpg

«Είχα φέρει μαζί μου έναν φωτογράφο και εκείνη είχε επίσης μαζί της έναν φωτογράφο και έναν σωματοφύλακα. Όταν ο φωτογράφος μου άρχισε να βγάζει φωτογραφίες ο δικός της φωτογράφος άρχιζε να φωνάζει και να χειρονομεί εναντίον του φωτογράφου που είχα φέρει μαζί μου. Τότε λοιπόν κι εγώ τους έδιωξα, αποκάλεσα την Beyonce ηλίθια και έφυγα από τον αρχαιολογικό χώρο», είπε.