​Για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται σε περιοδικό ότι περνούσε πολύ άσχημα όταν πρωταγωνιστούσε σε γνωστό σήριαλ… και η αιτία ήταν η πρωταγωνίστρια!

670_8edcc864-9981-4979-91e9-052bb41d03cd.jpg
«Έχω βρεθεί σε σήριαλ που αναγκάστηκα να πω ''με συγχωρείτε'' αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται να πεθάνει η πρωταγωνίστρια! Δεν μου είχε ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ».

hgkgydk.jpg
Οι συνθήκες ήταν τόσο κακές και προσβλητικές για την ίδια που ένιωθε πολύ άσχημα ψυχολογικά κι όταν γύριζε στο σπίτι της έβαζε τα κλάματα!

«Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προσβλητικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Να δουλεύεις όλες αυτές τις ώρες, να περνάς δύσκολα, να γυρίζεις σπίτι σου και να μη φεύγει αυτό το πράγμα από το κεφάλι σου, δεν το θέλεις για κανέναν άνθρωπο!»

fyjsf.jpg
Και μπορεί η όμορφη Ζέτα να περιβάλλεται από ανθρώπους που την αγαπούν, ωστόσο υπήρχε και μια φίλη που την πρόδωσε!

«Το να είναι ο άλλος ειλικρινής, με χιούμορ και το πιο βασικό, να είναι εχέμυθος. Έχω χαλάσει φιλία γι’ αυτό με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία, γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι πολύ δικό μου, πολύ προσωπικό κι εκείνη το είπε σε έναν κοινό μας συνεργάτη. Ξέρεις σε αυτό το χώρο, υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου λέει διάφορα. Ο κοινός μας συνεργάτης λοιπόν, ήρθε και μου είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος».

hrtwur.jpg
«Εκείνη προσπάθησε μέσω τρίτων να μάθει τι έγινε, αλλά εγώ δεν της είπα ποτέ! Ίσως να ήταν λάθος μου αλλά δεν μπόρεσα. Με πλήγωσε και με απογοήτευσε αλλά ήξερα πως ακόμα κι αν έλεγα ''οκ δεν πειράζει'' δεν θα ήταν το ίδιο