Το να πλουτίζεις από το reality («Keeping up with the Kardashians») στο οποίο πουλάς την προσωπική σου ζωή, είναι δικαίωμα σου και θεμιτό.

KIM1.jpg
Το να πλουτίζεις όμως εις βάρος θυμάτων, αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο.

Στην Kim Kardashian αναφερόμαστε, που δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, τη θέλουν να διοργάνωσε έρανο για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες, κρατώντας όμως το… 90% των εσόδων!

KIM2.jpg
Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά τη βιβλική καταστροφή στις Φιλιππίνες, η 33χρονη τηλεπερσόνα ξεκίνησε μια πολυδιαφημισμένη δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο να βοηθηθούν οι χιλιάδες άνθρωποι που επλήγησαν από τη μανία της φύσης.

KIM3.jpg

  • Μέσω του προσωπικού της blog λοιπόν, προμοτάρισε τη φιλανθρωπική δράση, λέγοντας πως ένα μέρος των χρημάτων:

«Θα πάνε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση International Medical Corps, η οποία προσφέρει κρίσιμης σημασίας ιατρικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένα νησιά, όπου οι οικογένειες αγωνίζονται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και βασικές παροχές, όπως τροφή, πόσιμο νερό και βασικά φάρμακα».

KIM4.jpg
Ελάτε όμως, που ξέχασε ν΄αναφέρει, πως από την online πώληση ρούχων, και αξεσουάρ διάσημων σχεδιαστών (Marc Jacobs, Chanel, D&G, Prada), ΜΟΝΟ το 10% των συνολικών εσόδων θα πήγαινε στα θύματα των Φιλιππίνων!

KIM5.jpg
Το υπόλοιπο 90%, θα κατέληγε στην τσέπη της Kim Kardashian, κάτι το οποίο ήταν γραμμένο φυσικά με πολύ ψιλά γράμματα!

Και να φανταστείτε πως η άπληστη Kim, μόνο για το 2013, πρόσθεσε στον τραπεζικό της λογαριασμό, άλλα ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ!