Το νέο του δίσκο παρουσίασε τη Δευτέρα το βράδυ στο Public Συντάγματος ο Σταμάτης Γονίδης, σε μια βραδιά με αγαπημένους συναδέλφους του, αλλά και πάρα πολλούς θαυμαστές του που έσπευσαν να ακούσουν για πρώτη φορά τη νέα του δουλειά.

gonidis1.JPG

Το νέο cd του Σταμάτη φέρει τις υπογραφές σπουδαίων δημιουργών, όπως ο Αντώνης Βαρδής, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ενώ όπως είπε και ο ίδιος για πρώτη φορά δεν έχει γράψει όλα τα τραγούδια ο ίδιος, αφού ήθελε να φανεί το ταλέντο σπουδαίων ανθρώπων.

Ο τραγουδιστής φέτος τον χειμώνα θα εμφανιστεί με την Έλλη Κοκκίνου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και όπως ήταν φυσικό, η Έλλη βρέθηκε στην παρουσίαση του δίσκου του για να τον απολαύσει.

gonidis2.JPG

Εκεί και ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του, αλλά και ο Αντύπας με την γυναίκα του.

Ο Σταμάτης Γονίδης, φανερά ανανεωμένος, μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα του δουλειά. Όπως είπε μέσα σε ενάμισι χρόνο έχει χάσει δώδεκα κιλά, κάνοντας γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

gonidis3.JPG

«Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και έχω χάσει δώδεκα κιλά σε ένα χρόνο μαζί με σωστή διατροφή. Ο άνθρωπος είναι σαν λίμνη, άμα κάθεται μαζεύει βούρκο, ενώ αν αθλείται είναι σαν γάργαρο νερό, και χαίρομαι που μου έγινε πια τρόπος ζωής αυτό», είπε.

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε επίσης και για το lifestyle, λέγοντας χαρακτηριστικά:

gonidis4.JPG

«Το lifestyle είναι μαγικό. Από μηδενικό σε κάνει νούμερο, είπε κάποιος σοφός. Εμένα δεν μου αρέσει το lifestyle. Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου και να περνάει καλά ο κόσμος».

gonidis5.JPG
Όσο για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, τον οποίον στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει «μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου», είπε:

gonidis7.JPG

«Δεν θα κάνω σχόλιο. Δεν με αφορά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του».

gonidis8.JPG