Θύμα ληστείας έπεσε η Miley Cyrus, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Παρασκευή και έκλεψαν κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 100.000 δολάρια. Μάλιστα ανάμεσα στα κοσμήματα αυτά φημολογείται ότι είναι και το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο πρώην της Liam Hemsworth.

Αρχικά οι πληροφορίες για τη ληστεία ήταν πολύ περιορισμένες και ανέφεραν ότι οι ληστές πήραν προσωπικά αντικείμενα της Miley.

miley2.jpg

Σήμερα όμως ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι και ότι δεν υπήρξε κανένα σημάδι παραβίασης της έπαυλης, κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα κοσμήματα τα πήρε κάποιος μέσα από το σπίτι.

Όποιος το έκανε, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Miley γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της, οπότε και δεν θα βρισκόταν στο σπίτι.

miley3.jpg

«Η Miley είναι πολύ στεναχωρημένη για��ί της έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Έχει ταραχθεί πολύ και ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ», δήλωσε συνεργάτης της.

Παρ’ όλ’ αυτά η ίδια κράτησε την ψυχραιμία της και στα American Music Awards δεν έδειξε ότι την απασχολούσε κάτι.

miley4.jpg

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια πέφτει θύμα ληστείας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παραλίγο να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με ένοπλο ληστή, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της με ένα ψαλίδι.

miley5.jpg
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι της και η οικιακή της βοηθός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη.