Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει; Από το δωμάτιο για μαλλιά – μανικιούρ – πεντικιούρ; Από τα WC με… τηλεοράσεις; Ή μήπως από τα δύο δωμάτια για παπούτσια; Αυτά είναι, πάντως, μερικά μόνο από όσα έχει το νέο σπίτι του David και της Victoria Beckham!

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής και η 39χρονη αγαπημένη του αποφάσισαν να πουλήσουν το «Beckhingham Palace» στη βρετανική εξοχή, άστεγοι, όμως, δεν έμειναν: αφού λέγεται ότι πήραν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση, αγόρασαν καινούργιο σπιτικό, στο δυτικό Λονδίνο, έναντι 49 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το «φτωχικό» ανακαινίζεται αυτές τις μέρες, προκειμένου να υποδεχθεί την φαμίλια.

Εκτός από τα «κλασσικά» σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, στο ισόγειο υπάρχουν γραφείο, γυμναστήριο, τρία δωμάτια υπηρεσίας και χώρος για μασάζ, ενώ, εκτός από έναν μικρό κήπο, το σπίτι διαθέτει και υπόγειο γκαράζ! Στον επάνω όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, όλα με το δικό τους μπάνιο.

Βάζοντας ακόμα 5,9 εκατομμύρια ευρώ, οι Beckhams θα αποκτήσουν δύο δωμάτια για τα... παπούτσια της μαμάς, αλλά και δωμάτιο – κομμωτήριο, ηχοσύστημα που θα ελέγχεται από κινητό τηλέφωνο και θα παίζει μουσική σε όλο το σπίτι, αλλά και plasma τηλεοράσεις σε όλα τους τα μπάνια!

Μην νομίζεις ότι τελειώσαμε εδώ: όπως γράφεται, υπάρχει και... τούνελ, που θα οδηγεί σε παρακείμενη ιδιοκτησία το προσωπικό του διάσημου ζεύγους!