Με συνέντευξη Τύπου λέγεται ότι θα απαντήσει ο Νότης Σφακιανάκης στον σάλο μετά τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή. Στο μεταξύ, οι αντιδράσεις από ανθρώπους της showbiz συνεχίζονται, με τον Λάκη Γαβαλά να καλεί τον Νότη να τραγουδάει και να μην μιλάει!

«Νότη μου σε αγαπάω χρόνια. Μη μιλάς, μην κάνεις πρόζα, τραγούδα μόνο! Θέλουμε να ακούμε τα σουξέ σου και να τρελαινόμαστε», είπε στην κάμερα του Star ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν σχολιάζει τα πολιτικά γιατί δεν τα κατέχει.

Αποστάσεις από τον τραγουδιστή πήρε και η Μαίρη Συνατσάκη: «για εμένα είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά εγώ είμαι σοκαρισμένη».

«Καθένας έχει την γνώμη του και την άποψή του», ήταν το σχόλιο της Ευαγγελίας Αραβανή, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξέφρασε την διαφωνία της, προσθέτοντας πως ο καθένας έχει την δική του άποψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης σχεδιάζει συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του, στις 7 Δεκέμβρη, προκειμένου να μιλήσει για τον σάλο που προκάλεσαν οι απόψεις του.