Μία τυχαία συνάντηση και, μάλιστα, εκτός Ελλάδας, στάθηκε αφορμή για να «φουντώσει» ξανά ο έρωτας του Γιώργου Σαμαρά και της Ελένης Φουρέιρα, πέντε χρόνια μετά, ενώ η τραγουδίστρια παραδέχεται πως είναι ξανά ερωτευμένη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι παπαράτσι «τσάκωσαν» το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια ρομαντικής βόλτας στη Γλυφάδα.

Αφορμή για την επανασύνδεση στάθηκε η συνάντηση του Γιώργου και της Ελένης στο Μιλάνο: η τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα εκεί για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της και να ξεκουραστεί, ενώ ο ποδοσφαιριστής για τον αγώνα της ομάδας του, Σέλτικ, με την Μίλαν.

Ο Γιώργος προσκάλεσε την Ελένη να παρακολουθήσει το ματς, πρόσκληση που η ίδια αποδέχθηκε, ενώ, μετά το τέλος του αγώνα, την κάλεσε να τον επισκεφθεί στη Γλασκώβη, όπου διαμένει! Δύο εβδομάδες μετά τη συνάντηση στην ιταλική πόλη, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Σκωτία, με τον Γιώργο να αξιοποιεί το ρεπό του για να την ξεναγήσει στον τόπο διαμονής του και να θυμηθούν τα παλιά.

Αμφότεροι συνειδητοποίησαν πως θέλουν να είναι ξανά μαζί, ενώ η Ελένη παραδέχεται σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της πως είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι είναι χωριστά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με το επόμενο ραντεβού τους να έχει οριστεί για την περίοδο των γιορτών!