Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει! Ο Δον Ζουάν, Αλέξης Γεωργούλης, έχει υποφέρει για μια γυναίκα!

Παρόλο, που αρκετές φορές μιλώντας για το θέμα «σχέσεις» μοιάζει να είναι περισσότερο λογικός παρά συναισθηματικός, τώρα παραδέχεται ότι έχει περάσει τρία χρόνια κατάθλιψη για μια σχέση που τελείωσε.

«Ναι έχω περάσει και εγώ σαν άνθρωπος τα δράματά μου», λέει και προσθέτει έχω περάσει κατάθλιψη για τον έρωτα «επί τρία χρόνια. Πονάει πάρα πολύ. Είναι ένα τεράστιο σχολείο από την άλλη. Εκεί συνειδητοποίησα πώς τα συναισθήματα δεν έχουν χρόνο. Επί τρία χρόνια ο πόνος ήταν ίδιος και ξαφνικά έγινε ένα κλικ μέσα σε μια στιγμή και όλα άλλαξαν».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι το πιο δύσκολο περιστατικό της ζωής του ήταν, όταν, ενώ βρισκόταν στην Αμερική για τρεις μήνες έμαθε ότι ο πατέρας του έχει καρκίνο στο ήπαρ. «Αν δεν έφευγα άμεσα υπήρχε περίπτωση να μην τον ξαναδώ. Ήμουν στην Αμερική, η επικοινωνία ήταν δύσκολη και αυτό με τρέλανε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τα χέρια μου ήταν δεμένα. Δεν μπορούσα να έχω σωστή επικοινωνία και επαφή για να καταλάβω την εικόνα», λέει και παραδέχεται ότι ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του.