Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς κινηματογραφικές παραγωγές με το νέο της τραγούδι, «Ανεμοδαρμένα Ύψη», συνδύασε στο video clip της η Καίτη Γαρμπή, στο οποίο την βλέπουμε ακόμα και στο ντους, αλλά και στην αγκαλιά ενός γυμνού σέξι νεαρού!

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Βελλοπούλου, η δημοφιλής τραγουδίστρια οπτικοποίησε το δεύτερο, single από τον επερχόμενο δίσκο της, που υπογράφουν ο Γιώργος Σαμπάνης στη μουσική και η Ελένη Γιαννατσούλια στους στίχους.

Το «Twilight», μία από τις αγαπημένες ταινίες της Καίτης, το «The Graduate» και το «Ανεμοδαρμένα Ύψη», λόγω του τίτλου του τραγουδιού, είναι μερικές από τις κινηματογραφικές επιτυχίες που συνδυάστηκαν με την ρυθμική μπαλάντα, όπως είπε αποκλειστικά στο star.gr συνεργάτης της τραγουδίστριας.

Αν κρίνουμε από τις αντριδράσεις του κόσμου, το «Ανεμοδαρμένα Ύψη» αγαπήθηκε μονομιάς: ��έσα σε ένα 24ωρο από την κυκλοφορία του, το audio video μετρά πάνω από 24.500 views στο Youtube, ενώ έγινε no1 στο ελληνικό iTunes αμέσως μόλις καταχωρήθηκε!Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το clip του «Ανεμοδαρμένα Ύψη» που μόλις κυκλοφόρησε!