​Σήμερα είναι σταρ του Hollywood και προκαλεί όλα τα φλας των φωτογράφων με μια της εμφάνιση… Κανείς δεν φανταζόταν ότι όταν ήταν 11 χρόνων η Julia Roberts θα περνούσε εφιαλτικές στιγμές, έχοντας μέσα στο σπίτι της έναν αλκοολικό πατριό.

k;uitg.png
Ο Michael Motes, που σήμερα είναι 68 ετών, κακοποιούσε εκείνη και τις αδελφές της, σύμφωνα με αποκάλυψη βρετανικής εφημερίδας.

lfuir.png
Οι φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της Χολιγουντιανής σταρ δημοσιεύονται για πρώτη φορά.

oi;oiy.png
Εδώ είναι τα Χριστούγεννα του 1978, που η οικογένεια έδειχνε ευτυχισμένη... Πίσω από την Julia, o πατριός της με ένα τσιγάρο στο χέρι.

kj;gk;l.png
Αυτό είναι το παιδικό της δωμάτιο… που σήμερα έχει γίνει γραφείο.

uykyuk.png
Με την αδελφή της Λίζα

ykyuk.png
Αυτός είναι σήμερα ο πατριός της Julia Roberts, ο οποίος ζει στην περιοχή Smyrna στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν έχει κ��μία επαφή με την «κόρη» του…

9lpt5lo.png
Μάλιστα, ο Michael Motes το 2004 δημοσίευσε και μια βιογραφία, όπου μιλούσε για την ζωή του με την μικρή τότε, Julia.

luiluy.png
Τραγική ειρωνεία είναι ότι φέτος η 46χρονη σταρ θα συμμετέχει σε μια ταινία, όπου αναγκάζεται ��α γυρίζει στο πατρικό της σπίτι για την κηδεία του πατέρα της και προσπαθεί να ξεχάσει τις άσχημες μνήμες…

gfhftgh.png

Σήμερα η όμορφη ηθοποιός έχει αφήσει πίσω της, τις ''μαύρες'' εικόνες των παιδικών της χρόνων και δεν έχει καμία επαφή με τον άνθρωπο που την κακοποιούσε!

untitled.png