Θερμή ανταπόκριση έχει βρει το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, «Ανεμοδαρμένα Ύψη», με τα views στο YouTube να έχουν πάρει «φωτιά» και την τραγουδίστρια να ευχαριστεί δημόσια τους δημιουργούς του κομματιού!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το «Ανεμοδαρμένα Ύψη», το δεύτερο single από τον επερχόμενο δίσκο της Καίτης, κυκλοφόρησε χθες, σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

«Νέο τραγούδι... Δικό σας με πολύ αγάπη!», έγραψε η Καίτη στο Twitter, με την Ελένη Γιαννατσούλια να απαντά «εξαιρετική η ερμηνεία σου. Τι να λέμε... μου 'χες λείψει... Ηχόχρωμα έμπλεο αναμνήσεων».

«Ελένη μου με συνεπήραν οι εξαιρετικοί στίχοι σου και με τη μουσική του Γιώργου Σαμπάνη, μ’αυτές τις απίθανες εκτάσεις από τη χαμηλότερη νότα στην ψηλότερη, δεν θα μπορούσε να βγει τίποτα λιγότερο! Σ ευχαριστώ!!!», ανταπάντησε η τραγουδίστρια.

Την ίδια ώρα, το επίσημο βίντεο του «Ανεμοδαρμένα Ύψη» στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 10.000 προβολές σε λιγότερες από 24 ώρες, ενώ οι fans της Καίτης έχουν γεμίσει τα social media με το τραγούδι και κολακευτικά σχόλια γι’ αυτό!