Μπορεί η Κατερίνα Λέχου να παντρεύτηκε τον επί εφτά χρόνια σύντροφο της Μάνο Ψαλτάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τη δούμε και σύντομα να κυοφορεί, μιας και εξήγησε πως:

«Το θέμα είναι και βιολογικό πλέον. Το να κυοφορήσει μια γυναίκα ένα παιδί είναι το πιο εύκολο. Το να το μεγαλώσει είναι δύσκολο!»

Μάλιστα, τονίζει πως αν ο σύζυγος της δεν έχει συμβιβαστεί με το ενδεχόμενο να μην γίνει πατέρας, τότε… «κακό του κεφαλιού του, γιατί λάθος γυναίκα πήρε!»

  • Παράλληλα, η ηθοποιός εξηγεί τι ήταν αυτό που την ώθησε να παλέψει το μεγαλύτερο φόβο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από… το γάμο:

«Μετά το ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη, κάτι με έπιασε. Δεν πέρασα πολύ καλά. Γύρισα και λέω ποιος είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος; Ο γάμος. Θα τον πολεμήσω! Είχα ένα έντονο το αίσθημα του να επιβιώσω. Αυτό δεν αλλάζει το δεσμό όταν είσαι 6-7 χρόνια με ένα πρόσωπο. Όμως με έναν τρόπο κάνει πιο βαθύ και ουσιαστικό το δέσιμο. Σε μένα ξεπήδησε η ανάγκη, το μοιράστηκα με το Μάνο, και είδα ότι είχαμε την ίδια ανάγκη! Και τώρα φοβάμαι το γάμο που τον έχω κάνει. Απλώς τώρα πάω κόντρα στο φόβο μου, και δεν θα τον ξεπεράσω μέχρι να πεθάνω!»

Στη συνέχεια, εξηγεί πως πριν το γάμο δεν συζούσαν με το σύντροφο της, μιας και ο καθένας είχε το δικό του σπίτι. Αλλά ακόμα και τώρα που είναι παντρεμένοι, η διαδικασία της μετακόμισης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα:

«Πριν δεν μέναμε μαζί, τώρα μένουμε μαζί κατά κάποιον τρόπο. Απλά λόγω των προβών, δεν πρόλαβα ως νοικοκυρά να κάνω την απαραίτητη προετοιμασία ως νοικοκυρά για να τον εντάξω».

Τέλος, μιλά και για τους κουμπάρους τους, Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη, που τους πάντρεψαν εντελώς τυχαία, μιας και τους συνάντησαν στην Πάτμο όπου έκαναν διακοπές:

«Οι κουμπάροι μας δεν το ξέρανε. Τους βρήκα εκεί πέρα και τους το πρότεινα. Δεν είναι σημαντικός ο κουμπάρος στο γάμο. Τους βρήκαμε, ήταν μια τέλεια συγκυρία και το δεχτήκανε. Κανείς δεν το ήξερε. Ούτε οι γονείς μας».

  • Πώς αντέδρασαν οι γονείς της μόλις το έμαθαν;

«Η μαμά μου ήταν πολύ συγκινητική. Μου είπε πώς αν παντρευόμουν, μόνο έτσι θα παντρευόμουν. Ο μπαμπάς μου, το πίστεψε μετά από μια εβδομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.