Κάποιος έχει βάλει «στο μάτι» την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία δεν λέει να ησυχάσει τους τελευταίους μήνες, με το ένα ατύχημα να διαδέχεται το άλλο.

Η ηθοποιός όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, τον περασμένο Απρίλιο είχε πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν «μπλέχτηκαν» τα πόδια της, την ώρα που πότιζε.

Τότε, είχε καταλήξει τραυματισμένη στο πόδι στο νοσοκομείο και στον αυχένα, γλυτώνοντας από θαύμα τα χειρότερα!

  • Μερικούς μήνες μετά, και η κακοτυχία ήρθε ξανά να επισκεφθεί την Ευδοκία.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι», χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου, σε μεταλλικό κομμάτι του σκηνικού ενώ βρισκόταν στο θεατρικό σανίδι.

Παρά τον πόνο της, συνέχισε να παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μετά το τέλος της παράστασης όμως, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ράγισμα στο αριστερό χέρι, κρίνοντας πως πρέπει να φορέσει γύψο.

Την Κυριακή, αν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί προσπάθησαν να προσαρμόσουν τις σκηνές, η Ευδοκία δεν κατάφερε και πάλι να παίξει, ενώ αμφίβολο είναι αν θα τα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στο θέατρο και αύριο Τ��τάρτη, μιας και θα πρέπει ξανά να γίνει εκτίμηση των γιατρών της.

Γρήγορα ένα ευχέλαιο…