Τι ήταν να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή ο Κώστας Βουτσάς με τον δικό του μοναδικό τρόπο; Προσβλήθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος και είπε να πάρει το αίμα του πίσω.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» και όταν ρωτήθηκε για την Χρυσή Αυγή με αρκετά εύσχημο τρόπο είπε αυτά που ήθελε για το ναζιστικό αυτό μόρφωμα.

«Δε θέλω να πω τίποτα για την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι μη με δείρουν, φοβάμαι μη μου σπάσουν το σπίτι, φοβάμαι μη με κάψουν, γι’ αυτό δεν μιλάω εναντίον της Χρυσής Αυγής. Άμα πω κάτι εναντίον της υπάρχει κίνδυνος να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να δείρουν τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Γι’ αυτό δεν λέω ποτέ κακό για την Χρυσή Αυγή, το’ πιασες;», είπε ο Κ. Βουτσάς και αυτή η δήλωση εξαγρίωσε τον Ηλία Παναγιώταρο.

Τι έκανε λοιπόν ως… αντίποινα; Ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία του ηθοποιού που τσουγκρίζει πασχαλινά αυγά με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

voutsas.jpg

«Κώστα Βουτσά… Εκτός από τα γραπτά μένουν και οι… φωτογραφίες», σχολίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και συνόδευσε τη φωτογραφία γράφοντας τα εξής:

«Καλεσμένος στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα “Ο κόσμος ανάποδα”, στον ΣΚΑΪ, ήταν το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος αφού πρώτα παρέδωσε στην οικοδέσποινα της εκπομπής μάθημα στο... παπατζηλίκι, κάνοντας κόλπα με τράπουλες, μίλησε για την “κακιά χούντα” που “καταπίεζε το λαό και τη νεολαία” και την Χρυσή Αυγή (λόγω της... ημέρας, παραμονές του Πολυτεχνείου). Ιδού οι... τρομαγμένες δηλώσεις του: “Φοβάμαι τη Χρυσή Αυγή. Δεν μιλάω γι' αυτή. Μπορεί να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να μου δείρουν τη γυναίκα και τα παιδιά μου”. Απορία: ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος... σωσίας του»;