Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Κατενθουσιασμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Άνεμος Αγάπης», το οποίο ακούτε σε ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, από τον «89,8 Δρόμος Fm»!

8281_KARPONTINI_FOYREIRA_18112013.jpg
Η 26χρονη τραγουδίστρια, έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού, και μίλησε στην Ελένη Καρποντίνη και τον Άκη Αναστασιάδη, για το ολοκαίνουργιο single της, το οποίο αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

8289_KARPONTINI_AKIS_ANASTASIADIS_XRISTOS_TSIAPANITIS_FOYREIRA_LIATSOS_18112013.jpg
Παρά το γεγονός ότι ήταν ξενυχτισμένη, έλαμπε από χαρά και ικανοποίη��η για τον «Άνεμο Αγάπης», μια άκρως ερωτική μπαλάντα, σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου, και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη:

«Αυτό το τραγούδι με εκφράζει υπερβολικά. Το υπεραγαπώ, και είναι από τις σημαντικότερες δουλειές μου. Το τραγούδι, μιλά για μια γυναίκα, που αγαπά έναν άνδρα, αλλά εκείνος δεν κάνει τις προσπάθειες που θέλει, και εκείνη φεύγει».

8330_ANASTASIADIS_FOYREIRA_KARPONTINI_18112013.jpg
Όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν αν εμμέσως πλην σαφώς… το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πρώην σύντροφο της Δημήτρη Πελέκη με τον οποίο χώρισαν πριν λίγους μήνες, απαντά:

«Το τραγούδι, το είχα στα χέρια μου, πολύ πριν χωρίσω το καλοκαίρι. Το είχα σαν θησαυρό στα χέρια μου, και το έχω αγαπήσει πολύ!»

8297_KARPONTINI_FOYREIRA_18112013.jpg
Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, απέφυγε ν΄απαντήσει το παραμικρό, χαμογελώντας αμήχανα.

  • Και επειδή οι fans της σίγουρα θα θέλετε να την βρίσκετε στα social media, να σας ενημερώσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει το Instagram:

«Το αγαπώ. Έχω και Τwitter, αλλά ασχολούμαι μαζί του, περισσότερο λόγω του Instagram. Facebook δεν έχω και δεν είχα ποτέ. Το λέω γιατί έρχονται πολλοί άνδρες και μου λένε πως είχαμε κλείσει ραντεβού! Προφίλ στο Facebook δικό μου δεν έχω. Μόνο fan page!»

8301_KARPONTINI_FOYREIRA_18112013.jpg

  • Όσο για το πότε θα δείτε το video clip του τραγουδιού «Άνεμος Αγάπης»;

Προς το παρόν, η Ελένη Φουρέιρα το ετοιμάζει και δηλώνει πλέον πολύ «ώριμη! Όσο μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και σαν άνθρωποι, αλλά και σε αυτό που κάνουμε!»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ «ΑΝΕΜΟ ΑΓΑΠΗΣ»!