​Πρώτη δημοσίευση:15/11/13, 23:30

Για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά και τη βουλιμία, μίλησε η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια, που πλέον έχει φτάσει στο επιθυμητό –για εκείνη-βάρος, αποκάλυψε πως έχει κάνει στο παρελθόν μέχρι και λιποαναρρόφηση:

«Άμα δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα έκανα λιποαναρρόφηση. Το έκανα για τη δουλειά μου! Είναι κακό; Είμαι υπέρ των πλαστικών, αν και εφόσον χρειάζονται. Πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Έχω περάσει πολλά στάδια στη ζωή μου: Βουλιμία, πείνα, εξαντλητικές δίαιτες… Υπήρχαν κάποιοι που με κορόιδευαν για τα κιλά μου. Στεναχωριόμουν, πληγωνόμουν, έφτανα στα άκρα. Με τις εξαντλητικές δίαιτες έχανα κιλά, λιποθυμούσα, ξανάπεφτα στο φαγητό. Συμβουλεύω λοιπόν, όλες οι νέες κοπέλες, να μην κάνουν ακραία πράγματα με το σώμα τους».

0031_XRISPA_2492013.jpg

Τέλος, μιλά και για τον σύζυγο της, με τον οποίο είναι τρία χρόνια παντρεμένοι, αλλά το τελευταίο διάστημα μένουν χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Εκείνος εργάζεται στη Θεσσαλονίκη κι εκείνη στην Αθήνα, και όπως λέει η Χρύσπα «έχουμε αποφασίσει να παλέψουμε για να επιβιώσουμε οικονομικά σε τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Οι δουλειές που έχουμε και οι δυο, μας απορροφούν τόσο πολύ χρόνο, που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας. Άσε που δεν υπάρχει τριβή μεταξύ μας».