Θυμάστε που η Gwyneth Paltrow πριν από δύο μήνες τη γλίτωσε παρά τρίχα, όταν έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, οδηγώντας τη βέσπα της με την κόρη της πάνω, αποφεύγοντας ακριβώς την τελευταία στιγμή ένα σχολικό; Ε… μετά τον σάλο που προκλήθηκε, τώρα της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και δεν πρόκειται να ανέβει πάνω σε βέσπα για αρκετό καιρό.

paltrow1.jpg

Σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε γνωστό ότι την ημέρα του ατυχήματος η Gwyneth δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης και το έβγαλε την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας ξανά γραπτή και προφορική εξέταση, γιατί δεν της άρεσε η φωτογραφία που την είχαν βγάλει!!!!

Τώρα μάλιστα και το σχολείο των παιδιών της έβγαλε απόφαση με την οποία απαγορεύει να προσέρχονται τα παιδιά στο σχολείο με μηχανάκια.

paltrow2.jpg

Εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά, παρ’ όλ’ αυτά θα μειώσει τις μετακινήσεις της με την βέσπα, ειδικά όταν πρέπει να πάει κάπου με τα παιδιά της.

paltrow3.jpg

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Chris Martin συνήθιζαν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με τα μηχανάκια τους, αφού θεωρούσαν ότι ήταν ένα πρακτικό και κυρίως γρήγορο μέσο. Τώρα όμως θα πρέπει να το σκέφτονται δυο και τρεις φορές, αφού έχουν μπει στο στόχαστρο και αρκετοί τους κατηγόρησαν για ανευθυνότητα.