Για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η Ελένη Ράντου.

  • Η ταλαντούχα ηθοποιός, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπαθε κατάθλιψη και τη φοβήθηκε:

«Τη φοβήθηκα, γιατί αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου ανίσχυρη. Η σκοτεινή μου πλευρά ήταν πιο δυνατή από τη φωτεινή μου. Εκείνη τη στιγμή, αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα όρια σου, αργότερα καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό στη ζωή σου. Αλλά εκείνη την ώρα νιώθεις πανικό. Και τότε, έχει σημασία οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, να μην πανικοβληθούν μαζί σου».

Όταν της συνέβη, η κορούλα της Νικολέτα ήταν ακόμα μικρή όπως λέει. Στο πλευρό της όμως, ήταν ο σύζυγος της Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

4127_PAPAKONSTANTINOY_RANTOY_31082012.jpg

  • Παράλληλα, εξηγεί γιατί δοκίμασε την ψυχανάλυση στο παρελθόν, αλλά δεν την άντεξε:

«Δεν μου έκανε καλό, γιατί ένιωθα πως μου ματώνει πάλι τις πληγές μου, χωρίς να τις επουλώνει».

  • Τελικά όπως λέει:

«Αυτό-ψυχαναλύθηκα. Γενικά στη ζωή μου είμαι αυτοδίδακτη, όπως και στο θέατρο. Κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου, είναι να δουλέψω με το μυαλό μου, γιατί αυτό τα κάνει όλα».

  • Παράλληλα, μιλά και για τους συναδέλφους της που έχουν έπαρση:

«Η διαχείριση της δημοσιότητας και το μέγεθος της καριέρας που θα κάνεις, είναι το πιο δύσκολο στοίχημα που μπορείς να βάλεις. Τη φοβάμαι αυτή τη διαχείριση, γι΄αυτό και την αγνοώ. Κάθε βράδυ νιώθω την ίδια ��κπληξη όταν βλέπω γεμάτο το θέατρο. Και όταν τελειώνει η παράσταση, αισθάνομαι και πάλι ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος».

  • Τέλος, τονίζει πως δεν έχει γνωριμίες και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις:

«Δεν έχω ισχυρές φιλίες ούτε πλάτες πουθενά. Έχω όμως ελευθερία, δεν είμαι εξαρτημένη, και ξέρω πως γι΄αυτό θα πληρώσω το τίμημα. Δεν θα είμαι πρώτο τραπέζι πίστα. Θα βρίσκομαι στην τέταρτη σειρά. Αλλά θα είμαι άνετη, γιατί η ζωή είναι ωραιότερη από την τέταρτη σειρά».

  • Όσο για το πόσο χρονών είναι;

«Είμαι 48 ετών και ψυχικά, είμαι μεταξύ 12 και 30!».