Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, λίγες ημέρες μετά την συνάντησή τους στα μπουζούκια! Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε εαυτόν «κλαρινογαμπρό», ενώ παραδέχθηκε πως δεν είναι ευτυχισμένος στη ζωή του!

«Όταν χωρίζεις μία γυναίκα, είτε είναι φίλη σου, είτε είναι μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άνδρα, δεν ξαναπάς μαζί της», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, οι σχέσεις του με την Εύη Βατίδου υπάρχουν μόνο και μόνο για χάρη των παιδιών τους, που είναι 8 και 11 ετών: «η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου είναι η μητέρα του παιδιού σου!... Οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά δεν έχουν δικαίωμα να σκέφτονται πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τα παιδιά τους και αλίμονο σε όποιον φέρνει παιδιά και σκέφτεται ότι μετά θα φέρει κι άλλα παιδιά με άλλους ανθρώπους, ειδικά στην ηλικία που είναι τα δικά μου».

«Κατηγορηματικά όχι, δεν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί», κατέληξε ο ποινικολόγος και παραδέχθηκε ότι δεν είναι ευτυχισμένος άνθρωπος, επειδή, ούτε κοιμάται, ούτε ξυπνάει, με τα παιδιά του!