​Αμοιβαία τα αισθήματα για το ζεύγος Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη, αφού μιλάνε με τα ίδια λόγια αγάπης και οι δυο στην κάμερα.

Η Θάλεια πέρασε επειλόχιο κατάθλιψη όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, πριν από 10 μήνες, αφού πέραν του ότι ο γιος της «ήρθε απρόοπτα», συνέβησαν και οικογενειακά γεγονότα, καθώς έχασε τον πεθερό της.

Το ζεύγος δεν μοιράζεται μόνο την ίδια στέγη, αλλά και το ίδιο καμαρίνι. «Το κάνουμε πολλά χρόνια. Είμαστε πέντε χρόνια επαγγελματικά μαζί» υποστηρίζει η Θάλεια.

Ο Τάσος για την συνεργασία τους στο θέατρο λέει πως «όταν πάω να ξεφύγω από τα όρια της συνεργασίας με επαναφέρει στην τάξη. Είναι ευλογία ότι έχω παντρευτεί μια τόσο ταλαντούχα γυναίκα. Είμαι χαρούμενος για τη σχέση μας. Είμαι τυχερός που είναι σύζυγός μου η Θάλεια Ματίκα».

Για τον ρόλο του ηθοποιού υποστηρίζει πως «δεν μπορώ να υποταχτώ εύκολα στους σκηνοθέτες. Έχω πολλές φορές λανθασμένη άποψη, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Ζητάω συγ��ώμη από την Θάλεια γιατί εκείνη υποτάχτηκε πλήρως φέτος που την σκηνοθέτησα εγώ».