Καλέ μύγα τον τσίμπησε τον George Clooney και άρχισε να «τα χώνει» σε συναδέλφους του; Την κόντρα του με τον Russell Crowe αποκάλυψε ο γόης του Hollywood, ενώ δεν παρέλειψε να... «καρφώσει» και τον Leonardo DiCaprio!

Η κόντρα Clooney - Crowe εκτυλίχθηκε το 2005, όταν ο δεύτερος είχε επικρίνει τους ηθοποιούς που διαφημίζουν διάφορα προϊόντα, όπως ο Clooney, ο οποίος του απάντησε «στολίζοντάς» τον για την μπάντα που έχει.

Σε συνέντευξή του στο «Esquire», ο Clooney επανέρχεται, αποκαλύπτοντας πως ο Crowe ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του: «η αλήθεια είναι ότι ο Crowe μου έστειλε ένα βιβλίο με ποιήματα για να απολογηθεί για το γεγονός ότι με προσέβαλε τόσο άσχημα. Το ξεκίνησε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Είχε πει κάτι τύπου “ο George Clooney, ο Harrison Ford και ο Robert De Niro ξεπουλιούνται για τα χρήματα”. Κι εγώ είχα βγάλει μια ανακοίνωση, απαντώντας του “μάλλον έχεις δίκιο. Χαίρομαι που μας έβαλες στη θέση μας”. Και τότε ήταν που πραγματικά μου επιτέθηκε! “Ποιος νομίζει ότι είναι; Είναι ένας wannabe Frank Sinatra” είχε δηλώσει. Και τότε του έστειλα ένα σημείωμα, στο οποίο του έγραφα: “φίλε, οι μόνοι που κερδίζουν ότι δύο διάσημοι πλακώνονται δημοσίως είναι τα περιοδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο σε έχει πιάσει”. Μετά, ένα περίπου χρόνο αργότερα, είχα κάνει μια καλή χρονιά στον κινηματογράφο, είχα κάνει το “Syriana” και το “Good Night and Good Luck” και μάλλον θα συναντιόμασταν στις Χρυσές Σφαίρες, γιατί εκείνος είχε προταθεί για το “Cinderella Man”. Έτσι, για να προλάβει την κατάσταση, μου έστειλε ένα δίσκο με τη μουσική του και ένα βιβλίο με ποιήματά του, εξηγώντας μου πως οι δηλώσεις του “παρερμηνεύθηκαν”. Κι εγώ σκέφτηκα “εντάξει, ό,τι να' ναι”».

Στην ίδια συνέντευξη, ο γόης του Hollywood επικρίνει τον Leonardo DiCaprio για τους ανθρώπους που έχει γύρω του, αποκαλύπτοντας πως οι παρέες τους είχαν συναντηθεί σε αγώνα μπάσκετ: «περιστοιχιζόταν από ανθρώπους που απειλούσαν ότι θα κόψουν κ*λους... Νομίζω πως ανήκει στους ανθρώπους που χρειάζονται να τους πουν πότε οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου σου κάνουν καλό και πότε όχι».

Από τα «βέλη» του George υπήρξε και ηθοποιός που γλίτωσε! Ο καλός του φίλος Brad Pitt, τον οποίο συνεχάρη για το «μυστήριο» στη ζωή του, με αφορμή το ότι δεν έχει λογαριασμό στο Twitter και, έτσι, δεν είναι διαθέσιμος σε όλους!