«ΣΟΚ» στον κόσμο των «Beliebers», έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Tati Neves, πως ο Justin Bieber δεν έχει… πλούσια τα «ελέη».

tati4.jpg

Ποια είναι η Tati Neves; Πρόκειται για την ιερόδου��η από τη Βραζιλία, η οποία τράβηξε το περιβόητο video που κάνει το γύρο του κόσμου, με τον Justin Bieber να κοιμάται σαν πουλάκι, μετά από μια νύχτα ξέφρενου πάρτι σε βίλα του Rio de Janeiro, όπου διασκέδασε μαζί μ΄εκείνη, και πολλές άλλες γυναίκες.

tati5.jpg
Η Tati μετά την καυτή της νύχτα με τον 19χρονο τραγουδιστή, όχι μόνο ανέβασε το video, αλλά στη συνέχεια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, αρχικά πόσταρε μια φώτο με χρήματα ευχαριστώντας τον Justin, ενώ το καλύτερο το άφησε για το τέλος, γράφοντας ένα status που έλεγε επί λέξει:

583957_tati2.jpg
«Justin Bieber had a small dick lol», δηλαδή, «ο Justin Bieber, είχε μικρό πέος! Χαχα!»

face.jpg
Έπεσαν να τη «φάνε» οι fans του Justin μετά από αυτό, ενώ η Tati δεν έμεινε εκεί.

Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Globo TV’s Fantastico», όπου αποκάλυψε πως με τον 19χρονο star κοιμήθηκαν όντως στο ίδιο κρεβάτι.

tati2.jpgjustin1.jpg
Όταν όμως της έθεσαν την ερώτηση αν οι δυο τους έκαναν sex, η Tati το έπαιξε… ανήξερη, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει.

tati3.jpgjustin2.jpg
Τα μόνα τα οποία μαρτύρησε, είναι πως πήγε καλεσμένη από τον ίδιο τον Justin Bieber στη νοικιασμένη έπαυλη που έγινε το party, όταν εκείνος της τηλεφώνησε και της έκανε την πρόταση.

Τον έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο η Tati τον Justin.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤE ΤΑ ΔΥΟ VIDEO.