Να επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, εννέα χρόνια μετά το «My Number One» που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή, αλλά όχι με τα γαλανόλευκα, θέλουν οι φήμες την Έλενα Παπαρίζου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Aftonbladet», η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα πάρει μέρος στο «Melodifestivalen», τον διαγωνισμό για την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλει η Σουηδία. Η φετινή διοργάνωση θα αρχίσει στις 2 Φεβρουαρίου και, μετά από τέσσερις ημιτελικούς, το κομμάτι που θα ταξιδέψει στην Δανία θα επιλεγεί στις 9 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υπεύθυνος για την διαδικασία επιλογής, Christer Bjorkman, κατάφερε να πείσει την Έλενα να διεκδικήσει το χρίσμα. Μάλιστα, το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστεί έχει βρεθεί: είναι χορευτικό και το «υπογράφουν» οι Bobby Ljunggren , Henrik Wikström και Sharon Vaughn!

Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα αναφέρει η εφημερίδα.

Θυμίζουμε πως, εκτός από το 2005 που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, η Έλενα πήρε μέρος στην Eurovision και το 2001, με τους «Antique», κατακτώντας την τρίτη θέση, ενώ το 2012 είχε ανέβει στη σκηνή του «Melodifestivalen» τραγουδώντας ως guest.