​Σχετικά με τον κρυφό της γάμο της με το Μάνο Στρατάκη στην Πάτμο και το αν θέλει να κάνει παιδί μίλησε η Κατερίνα Λέχου.

lexou11.jpg
«Δεν έκανα το γάμο για να βολευτώ στη ζωή μου ή για να πεθάνω με κάποιον δίπλα μου. Το μυστήριο του γάμου το έζησα μόνη μου, για να το γευτώ μέχρι το μεδούλι του. Και μιλώ καθαρά για το μυστήριο. Εγώ, ο γαμπρός, ο παπάς και οι κουμπάροι. Αυτοί έπρεπε να είναι παρόντες. Δεν ήταν ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου. Και δεν το ήξεραν καν» είπε η 46χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε:

lexou13.jpg
«Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα την ανάγκη να γίνει βαθύτερος ο δεσμός μου με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Κάτι προσωπικό συνέβη και μου κινήθηκε αυτή η ανάγκη. Ένας γάμος δεν σου εξασφαλίζει τίποτα σε αυτή τη ζωή, εννοώ ένα στρωτό μέλλον. Αν τον κάνεις όμως ουσιαστικά, δίνεις μια υπόσχεση με έναν άνθρωπο: "τώρα δεν θα είσαι μόνος, είμαι κι εγώ εδώ". Και το ίδιο λέει κι αυτός σε σένα».

lexou14.jpg
Ωστόσο η επιθυμία να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδί δεν της γεννήθηκε ποτέ, όπως αποκαλύπτει η ίδια.

lexou15.jpg
«Είμαι 46 χρόνων. Ξέρω ότι υπάρχουν και μεγαλύτερες ��υναίκες που απέκτησαν παιδιά, αλλά ήταν διακαής πόθος τους. Εγώ δεν το είχα ποτέ. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν συνάδει με την ηλικία μου. Άντε και το αποκτάς το παιδί. Το γέννησες. Ποιος θα το κυνηγάει; Ποιος θα έχει το κουράγιο; Το μεγάλωμα είναι το δύσκολο, όχι η κυοφορία. Με ��ωτάτε αν θα θυσίαζα την τέχνη μου για ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ επιθυμία μου. Το έχω ψάξει και έχω πονέσει γι' αυτό, θεωρώντας ότι κάτι στραβό συμβαίνει μαζί μου. Δεν είμαστε όλες γεννημένες για να γίνουμε μητέρες. Δεν θα υπογράψω κιόλας για αυτό που λέω, αλλά τα γεγονότα αυτό δείχνουν».lexou17.jpg

Τέλος δεν διστάζει να παρα��εχτεί πως δεν είναι το πρότυπο συζύγου και νοικοκυράς λέγοντας: «Δεν μαγειρεύω. Εδώ και τρεις μήνες, είμαι αφόρητη στο σπίτι. Έχω στρες λόγω των προβών και τον έχω τρελάνει τον άνθρωπο. Το ξέρει και με αγαπάει με αυτό».