Μια εξομολόγηση που δεν έχει ξανακάνει ποτέ έκανε η Winona Ryder σε συνέντευξή της στο περιοδικό V. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι υπήρξε θύμα bullying από τους συμμαθητές της, λόγος που ανάγκασε τους γονείς της να την σταματήσουν από το σχολείο και να ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.

winona1.jpg

«Είχα εμμονή με τον Bugsy Malone και είχα κόψει τα μαλλιά μου κοντό αγορέ. Θυμάμαι μια μέρα οι διάδρομοι στο σχολείο μου ήταν άδειοι και ξαφνικά άκουσα κάτι συμμαθητές μου να με φωνάζουν… “αδελφ@ρ@”. Δεν πίστευα ότι απευθύνονταν σε εμένα και προσπάθησα να τους αποφύγω σαν αν έπαιζα σε ταινία», είπε η ηθοποιός.

Αφού διέκοψε το σχολείο και άρχισε τα ιδιαίτερα, η Winona είχε αρκετό χρόνο ελεύθερο και γι’ αυτό ξεκίνησε να κάνει μαθήματα στο Αμερικανικό Ωδείο του Σαν Φρανσίσκο.

winona2.jpg
Εκεί την ανακάλυψαν για να παίξει στην ταινία «Lucas» και μπήκε δυναμικά στον κινηματογράφο.

Η Winona Ryder πρωταγωνίστησε σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, το αστέρι της όμως έδυσε νωρίς.

winona3.jpg

Η ίδια λέει ότι επιλέγει τις δουλειές της όχι βάσει του ποιος ρόλος θα την κάνει ακόμα περισσότερο γνωστή, αλλά με μοναδικό κριτήριο τι κάνει την ίδια να αισθάνεται καλά.

winona4.jpg

«Θυμάμαι ότι δεχόμουν μεγάλη πίεση για τις επιλογές μου. Όταν σκέφτομαι τι προτάσεις έχω απορρίψει και τι έχω δεχθεί δεν μετανιώνω καθόλου», είπε.​