Ο Σάκης Ρουβάς σε κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να εκφράζει τη μεγάλη του αγάπη για την Κέρκυρα, το νησί που μεγάλωσε και ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Μάλιστα παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, ο Σάκης δεν διστάζει να δηλώνει πόσο περήφανος είναι για την Ελλάδα και να τονίζει ότι θα παραμείνει εδώ για να την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Ένωση Επτανησίων Ελλάδος θα τιμήσει τον Σάκη μαζί με άλλους Έλληνες για την καλλιτεχνική του πορεία και την κοινωνική του δράση.

Η βράβευση θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου στην Παλιά Βουλή, ενώ ο Σάκης, τιμής ένεκεν θα γίνει και γραμματόσημο σε μια συλλεκτική συλλογή.

Ο τραγουδιστής μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στις «Βάκχες» το καλοκαίρι μελετά τώρα τα επόμενά βήματά του. Στα άμεσα σ��έδιά του είναι μια νέα κινηματογραφική ταινία διεθνούς παραγωγής, αλλά και η συμμετοχή σε ένα μιούζικαλ.

Πολύ σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει το νέο του single και πάλι δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους, ενώ το σίγουρο είναι ότι φέτος δεν θα εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Γύρω στην άνοιξη τέλος θα ξεκινήσουν και πάλι οι «Ήρωες», ένα project που είχε ενθουσιάσει τον Σάκη και πέρσι.