Ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, που σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην αιματηρή επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έγραψε στον τοίχο του Γιώργου Τσαλίκη στο twitter.

Ο Λάμπρος Φουντούλης θυμήθηκε όμορφες στιγμές με τον γιο του και την κόρη του στο μαγαζί όπου τραγουδούσε ο Τσαλίκης.

«Φίλε Γιώργο μου επιτρέπεις να σε θεωρώ φίλο. Είμαι ο Λαμπρός, πατέρας του Γιώργου Φουντούλη που σκότωσαν άνανδρα την 1/11/13.Μας έχεις γνωρίσει. Την Ειρήνη στο καμαρίνι σου στο Caramella και στον Πυρετό το Σαββατόβραδο. Θυμήσου όταν την είχε φέρει ο Γιώργος μας στο Caramella και κατέβηκες και της τραγούδησες την πριγκηπέσα» έγραψε στο twitter του Τσαλίκη.

Ο Τσαλίκης του απάντησε:

«Φίλε Λάμπρο.. Τώρα συνειδητοποίησα ποιος είναι ο Γιώργος.. Ένα χρυσό παιδί, με βουρκωμένα μάτια να μου λέει ευχαριστώ που έδωσα χαρά στην αδελφή του.. Ένα γλυκό μετρημένο , σοβαρό παιδί που έφυγε τόσο άδικα.. Έκλαψα γι ‘ αυτό το παιδί πριν καν καταλάβω ποιος είναι.. Τώρα που ξέρω, πόνεσε η ψυχή μου πιο πολύ... Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και στον Γιώργο προστασία εκεί που είναι. Θα έχει προστασία γιατί θα είναι ανάμε��α σε αγγέλους γιατί το παιδί που γνώρισα εγώ έτσι συμπεριφερόταν. Κρίμα... Οτι μπορώ να κάνω για την Ειρήνη πες το μου .. Θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη .. ποιος μπορεί να νιώσει τον πόνο σου; Ποιος; Αν μπορώ να κάνω οτιδήποτε απλά πες μου.. Δεν έχω αλλά λόγια» ..

Που κατέληξε η συζήτηση; Κανόνισαν να βγουν σύντομα για έναν καφέ.