Για τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, ήταν για πολύ καιρό ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο», αλλά από το καλοκαίρι και μετά, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα.

el1.jpgel2.jpg

  • Σε συνέντευξη της, εξηγεί γιατί χώρισαν:

«Με τον Ανδρέα ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τελευταία δυο, ήμασταν ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος, που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και είχαμε υποσχεθεί πως ο,τι κι αν γινόταν στη σχέση μας δεν θα χαλούσαμε τη φιλία μας. Έχουμε τρομερή πίεση και οι δυο στη δουλειά μας. Για μεγάλο διάστημα, θα έπρεπε ο ένας να είναι στην Ελλάδα και ο άλλος στην Κύπρο. Μια σχέση εξ΄αποστάσεως, δεν μπορεί να μην έχει προβλήματα. Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις. Έτσι έγινε και με εμάς!»

1117_ANDREAS_GEORGIOY_ELEFTHERIA_ELEFTHERIOY_162013.jpg

  • Και συνεχίζει λέγοντας:

«Με τον Ανδρέα αισθάνθηκα ότι ερωτεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο. Ξέρω τα πάντα για εκείνον, όπως κι εκείνος για μένα. Δεν θα μπορούσα να τον βγάλω έτσι απλά από τη ζωή μου».

  • Πλέον όπως λέει, η σχέση τους βρίσκεται σε φάση… διαλείμματο��:

«Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε, αλλά αυτή την περίοδο η ζωή μου είναι εδώ, κι εκείνου στην Κύπρο. Έτσι δεν μπορεί να υπάρξει μια φυσιολογική σχέση. Είμαστε μαζί αγαπημένοι, αλλά δεν έχουμε προσδιορίσει τι ακριβώς σχέση έχουμε. Όταν κατασταλάξουμε και οι δυο, θα το μοιραστούμε. Έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση αγάπης».

Τονίζει ακόμα, πως «αυτή τη στιγμή η σχέση μας δοκιμάζεται. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα είμαστε σ�� θέση ν΄αποφασίσουμε αν θα είμαστε μαζί, ή αν καθένας θ΄ακολουθήσει το δρόμο του».

  • Αν μάθαινε ότι ο Ανδρέας έκανε άλλη σχέση, πως θ΄αντιδρούσε;

«Δεν νομίζω ότι θα έκανε μια άλλη σχέση. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα με πλήγωνε».