Σε διπλή μαστεκτομή υπεβλήθη πριν από περίπου ένα μήνα η Anastacia, που διεγνώσθη για δεύτερη φορά με καρκίνο στο στήθος μέσα σε μερικά χρόνια.

an1.jpg
Η 45χρονη τραγουδίστρια αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή την ασθένεια της με μεγάλο θάρρος, ενώ δεν το έβαλε λεπτό κάτω.

Πλέον, μετά και την δεύτερη περιπέτεια της, χαμογελά ξανά.

an2.jpg
Μάλιστα έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Βερολίνο, προκειμένου να παραλάβει το Ανθρωπιστικό Βραβείο, για την προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, σε gala που διοργάνωσε το GQ Men of the Year.

Η Anastacia, φορώντας μια μαύρη maxi τουαλέτα, έλαμπε από χαρά και αυτοπεποίθηση, ενώ όταν ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να παραλάβει το βραβείο της, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της.

an3.jpg
«Διαγνώστηκα για δεύτερη φορά με καρκίνο λίγο καιρό πριν, και πλέον είμαι στα τελικά στάδια της ανάρρωσης, μετά τη διπλή μαστεκτομή. Ήταν έναν έντονο ταξίδι, αλλά αισθάνομαι τέλεια και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο» είπε.

Η 45χρονη τραγουδίστρια, έχει κάνει μεγάλο αγώνα για τον καρκίνο, ενώ έχει ιδρύσει και το φιλανθρωπικό ��δρυμα «Anastacia Fund», βοηθώντας στην έρευνα για τον καρκίνο του στήθους.

Μάλιστα είναι η δεύτερη γυναίκα μετά την Annie Lenox, που έχει τιμηθεί για τον αγώνα της κατά του AIDS.