Πρώτη δημοσίευση: 08/11/13, 00:00

Για τις φημολογούμενες κόντρες της με τον Παντελή Παντελίδη και την Μαριάντα Πιερίδη, για την πλαστική, αλλά και το Dancing with the stars μίλησε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν αντικατέστησα την Μαριάντα, ούτε εκείνη εμένα. Άλλο σχήμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Όσο για τη λέξη “κόντρα” μου ακούγεται πολύ βαριά. Δεν έχω κόντρα με κανένα συνάδελφό μου και ειλικρινά τους σέβομαι πάρα πολύ όλους και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγάλη πορεία στο χώρο», είπε.

eleni1.jpg

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να μιλά απαξιωτικά για τον Παντελή Παντελίδη, είναι κατηγορηματική.

«Όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι παντελώς αναληθή! Με τον Παντελή είμαστε φίλοι. Μα είναι δυνατόν; Πέρσι μας ήθελαν ζευγάρι. Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Με κάποιους ανθρώπους τους οποίους σέβομαι και αγαπώ δεν θέλω να κλονίζονται οι σχέσεις μας από τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ο Παντελής μου χάρισε την πρώτη ��ου επιτυχία, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ και πάντα θα είμαι δίπλα του», είπε.

eleni2.jpg

Η τραγουδίστρια με έναν φανταστικό ελιγμό απέφυγε επίσης να μπει στο δίλημμα Ζέτα ή Δούκισσα.

«Για τη Ζέτα Μακρυπούλια μπορώ να έχω γνώμη μόνο ως τηλεθεάτρια. Όσον αφορά στη Δούκισσα, που την έχω δει μόλις σε δύο live, μπορώ να σας πω ότι είναι γλυκύτατη και με εξωπραγματική ομορφιά. Αυτό το κορίτσι έχει μια ηρεμία σπανία για την ηλικία της. Είναι πολύ κοντά μας και δεν έχει απλώς το ρόλο της παρουσιάστριας», είπε.

eleni3.jpg

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε και για τον σύντροφό της Γιώργο, αποκαλύπτοντας ποια είναι τα στοιχεία που την κέρδισαν.

«Είναι ήρεμος, φιλότιμος, άντρας με Α κεφαλαίο. Ιππότης», είπε και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του γάμου και ενός παιδιού.

eleni4.jpg

Όσο για το Dancing και τις κόντρες που έχουν ξεκινήσει, η Ελένη λέει:

«Αν κάποιοι ήταν πιο προετοιμασμένοι τι να πω εγώ γι’ αυτό; Σίγουρα κάποιοι είναι καλύτεροι από τους άλλους. Φαίνεται αυτό. Τους βοηθάει το σώμα τους και η ιδιότητά τους. Προσωπικά κάνω την προσπάθειά μου, βάζω τα δυνατά μου και ότι γίνει».