Μπορεί η Εβελίνα Παπούλια να μην έχει θέμα με τα κιλά μιας και ο σύντροφος της τα έχει τα πιασιματάκια του, έχει σίγουρα όμως με το ύψος, μιας και δεν θέλει με τίποτα τον άντρα κοντό!

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως «με τους κοντούς άνδρες δεν τα πάω πολύ καλά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εικόνα. Νιώθω λες και τον προστατεύω εγώ κι όχι το αντίστροφο!»

  • Παράλληλα, εξηγεί γιατί δεν θέλει με τίποτα να ξαναπαντρευτεί, παρόλο που το έχει κάνει ήδη δυο φορές:

«Με τίποτα δεν παντρεύομαι και δεν κάνω άλλο παιδί. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την 15χρονη κόρη μου. Τη στιγμή που θα παντρευτώ μια σχέση μου, είναι σαν να βλέπω όλα μας τα ελαττώματα. Όταν τελειώνει μια σχέση, την κωδικοποιώ ως αποτυχία. Ο γάμος έχει κι αυτό το επίσημο. Στη σχέση δεν χρειάζεται να πετύχεις. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά το τώρα. Ενώ στο γάμο μπαίνει ο διάολος μέσα μου, και σκέφτομαι τι θα γίνει τα επόμενα δέκα χρόνια».

  • Τέλος, μαρτυρά πως στα μπουζούκια έχει πάει ελάχιστες φορές, και πως την πρώτη φορά που τα επισκέφτηκε έπαθε κατάθλιψη!

«Την πρώτη φορά έπαθα κατάθλιψη. Έβλεπα τους μουσικούς που παίζανε, και ένιωθα πως δεν περνάγανε καλά. Έβλεπα και τον κόσμο που πετούσε λουλούδια χωρίς να έχει λεφτά, κι έπαθα κατάθλιψη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.