Σοκαρισμένο είναι το Hollywood από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον τετράχρονο γιο του Charlie Sheen με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το παιδί, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του δικαστηρίου του Λος Άντζελες τραυματίστηκε όσο ήταν υπό την φροντίδα της μητέρας του Brooke Mueller ή της γιαγιάς του Moira Fiore.

Τις φωτογραφίες μάλιστα με το τραυματισμένο παιδί φαίνεται ότι τις τράβηξε η πρώην σύζυγός του Charlie Sheen, Denise Richards, η οποία φρόντιζε τους δίδυμους γιους του ηθοποιού όταν η μητέρα τους ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης.

shean1.jpg
Ο ηθοποιός έχει επιστρατεύσει τώρα όλη τη νομική του ομάδα και έχει στείλει τις φωτογραφίες την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών και Οικογένειας του Λος Άντζελες. Μάλιστα θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει την αποκλειστική κηδεμονία των γιων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι εμφανίστηκε με μια τεράστια κοκκινίλα πάνω από το αυτί του τον περασμένο Ιούλιο, μετά από επίσκεψη στο σπίτι της μητέρας του.

Ο Charlie Sheen επέμενε ότι είναι έγκαυμα, όμως η πρώην σύζυγός του, του είπε ότι το σημάδι το είχε πριν πάει στο σπίτι της.

shean2.jpg

«Αυτά τα εγκλήματα εναντίον των παιδιών μου θα αποκαλυφθούν. Αυτοί οι εγκληματίες θα κρεμαστούν μπροστά σε ένα πλήθος που θα ζητωκραυγάζει, συμπαραστεκόμενοι σε όλα τα παιδιά που κακοποιούνται», είπε ο Charlie Sheen.

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η οικογένειά του ζει έναν εφιάλτη.

«Αυτά που περνά η οικογένειά μου και εγώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεπερνά κάθε αξιοπρέπεια. Πολεμώ έναν απρόσωπο εχθρό που πρέπει να εξουδετερωθεί», είπε.

shean3.jpg

Η Denise Richards που έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να τα φροντίζει άλλο τα δίδυμα εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς τους εναντίον των παιδιών της.

Η Brooke Mueller πάλι εισήχθη για 21η φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης στις αρχές του χρόνου, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

shean4.jpg

Τόσο η Denise Richards, όσο και ο Charlie Sheen κατηγορούν την μητέρα των παιδιών ως κύρια υπεύθυνη για την συμπεριφορά τους που είναι αρκετά βίαια και στο σχολείο τους.

Όπως αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, τα αγόρια βλέπουν φρικτούς εφιάλτες κάθε φορά ��ου επιστρέφουν από το σπίτι της μητέρας τους, ενώ τόνισε ότι έχει συμβουλέψει επανειλημμένως την Mueller να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για τα παιδιά της, αλλά εκείνη αρνείται συστηματικά.