Για τη νέα της ταινία «Gravity», τη ζωή με τον μονάκριβο γιο της, αλλά και τις διακοπές της στη Μύκονο μίλησε η Sandra Bullock στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Η ζωή μου άλλαξε πολύ μετά το Όσκαρ. Ξαφνικά το Όσκαρ και οι επιδράσεις του, ο φόβος για την επόμενη επιλογή μου, η αγωνία για το κασέ μου και όλα αυτά ήρθαν στη ζωή μου, αλλά ήρθε και η γέννηση του γιου μου. Έπρεπε να συγκεντρωθώ σε αυτό το Όσκαρ. Το παιδί πήρε όλον το χρόνο μου, οπότε οι νευρώσεις μου ως ηθοποιός και ο φόβος για την κατάλληλη επιλογή υποχώρησε μπροστά στην επιλογή που έπρεπε να κάνω ως γονιός. Να απολαύσω δηλαδή κάθε λεπτό με το νεογέννητο παιδί μου. Νιώθω ότι ο Θεός με ευλόγησε μ’ αυτή την επιλογή γιατί εμείς οι ηθοποιοί παρασυρόμαστε εύκολα και ο ναρκισσισμός γίνεται η κινητήριος δύναμή μας. Όμως οι προτεραιότητές μου άλλαξαν εντελώς και έτσι δεν ένιωσα τον πανικό γ��α την καριέρα μου», είπε.

Όσο για τις διακοπές της στη Μύκονο; Θα της μείνουν αξέχαστες.

«Πέρασα φανταστικά στη Μύκονο. Θυμάμαι αυτές τις διακοπές. Πέρασα υπέροχα, διασκέδασα τόσο πολύ. Θα μου λείψει αυτή η περιπέτεια», είπε με μια πονηριά στο μάτι.​