Την αυτοκριτική του για τη συμπεριφορά του στις σχέσεις αλλά και τις λάθος επιλογές στην προσωπική του ζωή έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης.

  • Ο 39χρονος ηθ��ποιός, παραδέχτηκε πως έχει φάει πολλές φορές τα μούτρα του στον έρωτα:

«Προτιμώ να τρώω τα μούτρα μου στον έρωτα, παρά να πορεύομαι με σκέψεις όπως “εδώ δεν πάω γιατί θα πονέσω”, ή “εδώ πάω γιατί θα με βολέψει”. Ο έρωτας είναι συντονισμός, κι αυτός ο συντονισμός δεν είναι κάτι εύκολο. Ως αποτέλεσμα, τρως τα μούτρα σου».

al1.jpg

  • Παράλληλα, παραδέχεται πως στη ζωή του έχει κάνει πολλές επιφανειακές σχέσεις:

«Έτσι όμως ανακάλυψα την επιφάνεια. Ανακάλυψα τι δεν δεν έχει νόημα».

al2.jpg

  • Το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι δύσκολο και ψάχνει μια γυναίκα που να μπορεί να το ακολουθήσει:

«Πρέπει να βάλω κι εγώ νερό στο κρασί μου. Μέχρι στιγμής, δεν έχω κάνει καμία υποχώρηση, το παραδέχομαι».

al3.jpg

  • Πως συμπεριφέρεται όμως όταν κεραυνοβολείται;

«Κεραυνοβολούμαι, αλλά η γυναίκα που έχω απέναντι μου, δεν το ξέρει. Θα πρέπει να το δείξω. Το κάνω με έναν ή δυο τρόπους αλλά όχι με 20. Δουλεύω από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. Πολλά πράγματα θέλω ν΄αλλάξω, αλλ�� δεν μπορώ».

al4.jpg

  • Και δίνει κι ένα παράδειγμα:

«Μπορεί η σύντροφος μου να περιμένει όλη μέρα να την πάρω ένα τηλέφωνο ή να της στείλω ένα μήνυμα. Δεν το κάνω, γιατί όντως δεν μπορώ. Είμαι τόσο πολύ βυθισμένος στη δουλειά μου, που η μέρα περνάει έτσι».

Όπως λέει, «πωρώνομαι με τη δουλειά μου. Κάποιες φορές γράφω, έχω δίπλα μου το κινητό μου, και λαμβάνω μήνυμα. Σκέφτομαι “θ΄απαντήσω σε λίγο”. Και περνούν τέσσερις ώρες χωρίς να το ξανακοιτάξω».