Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογρ��φήσεις νυχτερινού σχήματος έκαναν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή, που, όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το star.gr, θα εμφανίζονται στο «Φωταέριο» από τις 29 Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό τους τον Νικηφόρο και την Ελισάβετ Σπανού!

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προμηνύουν ότι οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα δυναμικό και εντυπωσιακό, ενώ την σκηνοθετική του επιμέλεια έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Mazo_Garbi.jpg

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο Γιώργος πόζαρε ημίγυμνος, με τατουάζ στο λαιμό και σκουλαρίκι στη μύτη που ενώνεται με αλυσίδα στο αυτί, ενώ η Καίτη «μεταμορφώθηκε» με bohem look, φορώντας στο κεφάλι vintage στεφάνι από την προσωπική της συλλογή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η -εξίσου εντυπωσιακή- αφίσα του σχήματος θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στο «Φωταέριο» είναι εντατικές!

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα αρχίσουν και οι πρόβες για τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, που θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

nikiforos.jpg

spanou.JPG