Το ότι Lady Gaga και Taylor Kinney περνούσαν κρίση στη σχέση τους το τελευταίο διάστημα, ήταν γνωστό.

spl419619_004.jpg
Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες είχε «ψυχρανθεί», μιας και το βαρύ επαγγελματικ�� πρόγραμμα και των δυο, δεν τους επέτρεπε να περνάνε χρόνο μαζί.

Φαίνεται όμως πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, και έτσι ο 32χρονος πρωταγωνιστής των «Vampire Diaries», αποφάσισε να την παρατήσει!

  • Όπως αναφέρει η «Sun», ο Taylor έγινε έξαλλος με την αγαπημένη του, μιας και ένιωθε «δεύτερος» στη σχέση τους:

«Της είπε ότι είναι “παντρεμένη” με την καριέρα της, και ότι δεν αντέχει άλλο να “τα έχει” με την super star Lady Gaga, μαζί με όλες τις εμμονές και τα alter-ego της», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

spl419619_005.jpg
Και προσθέτει πως «ο Taylor Kinney λατρεύει το προσγειωμένο κορίτσι που είναι η Lady Gaga, αλλά δεν τη βλέπει σχεδόν ποτέ. Δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. Γράφει τραγούδια μέχρι και μέσα στο ντουζ, ενώ όταν κοιμάται, βλέπει συνολάκια στον ύπνο της!»

Αφήστε που ο ηθοποιός δεν αντέχει τη… συνοδεία της 27χρονης τραγουδίστριας, καθώς σχεδόν ποτέ οι δυο τους δεν μπορούσαν να βρεθούν μόνοι τους, μιας και η τραγουδίστρια είναι μονίμως περικυκλωμένη από βοηθούς και σωματοφύλακες.

Το ζευγάρι έχει να κάνει κοινή εμφάνιση από τον Αύγουστο, ενώ το τελευταίο διάστημα συναντιόντουσαν τόσο σπάνια, σε συχνότητα… μιας νύχτας το μήνα.

Παρόλο που o Τaylor Kinney έχει… μπουχτίσει, η Lady Gaga δεν πιστεύει ακόμα πως η δυο ετών σχέση τους έχει φτάσει στο τέλ��ς, κι ελπίζει πως κατά τη διάρκεια των «Ευχαριστιών», θα τον συναντήσει, θα συζητήσουν κ��ι θα λύσουν τα θέματα τους.