«Άντρεψε» ξαφνικά ο Justin Bieber, που τον γνωρίσαμε παιδάκι και στα 19 του πλέον, δεν τον… προλαβαίνουμε!

bieb1.jpg
Ο νεαρός pop star, έχει επιδοθεί στην… άσωτη ζωή και ποιος τον πιάνει.

bieb2.jpg
Μετά τη συναυλία του στη Βραζιλία την οποία διέκοψε στη μέση επειδή του πέταξαν μπουκάλι, είπε να «πνίξει» τον πόνο του σε πορνείο! Και όχι σε όποιο κι όποιο, αλλά στο «Centaurus», ένα από τα πιο δημοφιλή πορνεία της χώρας.

bieb3.jpg
Οι παπαράτσι, που πληροφορήθηκαν πως ο Bieber ήταν εκεί μαζί με τον κολλητό του, την έστησαν απ΄έξω για τρεις ολόκληρες ώρες, περιμένοντας τον να βγει.

bieb4.jpg
Ο ίδιος πληροφορήθηκε την «ενέδρα», και οι άνδρες της ασφάλειας του, τον φυγάδευσαν στην κυριολεξία, με ένα άσπρο σεντόνι στο κεφάλι του, ώστε κανείς να μην μπορεί ν΄αποδείξει πως είναι αυτός!

Έλα όμως που τον «πρόδωσαν» τα τατουάζ στα χέρια, τα οποία είναι… «χαρακτηριστικά».

Μετά την έξοδο του από το πορνείο πάντως, ο Justin πήρε και παρέα για το… ξενοδοχείο, αφού δυο νεαρές ιερόδουλες επιβιβάστηκαν σε ένα από τα δυο SUV της ασφάλειας που τον περίμενε έξω από το πορνείο.

Η είδηση που αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε ποικίλα και κυρίως αρνητικά ��χόλια στο Twitter, με αποτέλεσμα ο νεαρός τραγουδιστής να βγει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και να πει:

«Πάψτε να πιστεύετε αυτά τα πράγματα. Είναι φήμες μόνο και τίποτ΄ άλλο. Κουράστηκα με όλο αυτό το ψέμα και προχωράω μπροστά».