«Πυρετός» έχει πιάσει τους θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή καθώς η τραγουδίστρια, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για τον νέο της δίσκο, δημοσιοποίησε τους στίχους ακόμα δύο τραγουδιών από εκείνα που ετοιμάζει!

Με τη φράση «2 τραγούδια με πολύ συναίσθημα για τον καινούργιο δίσκο», η Καίτη «ανέβασε» τους στίχους τους στην ιστοσελίδα της, προκαλώντας πανικό!

Τι λένε τα τραγούδια;

- «Κι εγώ που πίστεψα στα λόγια τα δικά σου, κι εγώ που έμαθα στα όνειρα κοντά σου, μαζεύω δύναμη ξανά να σηκωθώ, εδώ που έφτασα δεν έχει άλλο γκρεμό», (Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος – Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου).

- «Ένα γέλιο θα φορέσω, να’μαι κούκλα να σ’ αρέσω, στην καρδιά μου θα χωρέσω τον κατακλυσμό… Αν θέλεις μείνε στο πλευρό μου μια στιγμή, αν θέλεις γίνε η αγάπη μου για χρόνια. Εσύ θ’ αφήσεις κάνα δυο σου παντελόνια, κι εγώ θα βάλω την ψυχή και το κορμί», (Μουσική: Τάσος Παναγής – Στίχοι: Νίκος Γρίτσης).

Λίγο νωρίτερα, η Καίτη είχε κυκλοφορήσει στα social media μία φωτογραφία, στην οποία έγραφε τους στίχους ενός ακόμα κομματιού, με την υπογραφή των Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια: «τι να λέμε μου ΄χεις λείψει, κι έχω πιάσει στο κρεβάτι ανεμοδαρμένα ύψη»

Όπως έχει γράψει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το star.gr, ο νέος δίσκος της Καίτης θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ τις επόμενες ημέρες η τραγουδίστρια θα αρχίσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη, από τις 29 του μήνα, στο «Φωταέριο».