Ένα βήμα πριν από τον χωρισμό λέγεται πως είναι ο Ryan Gosling και η Eva Mendes, καθώς αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα στη σχέση τους αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα!

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, χώρισαν χωρίς να το αντιληφθεί κανείς πριν από περίπου έξι μήνες. Παρά την επανασύνδεσή τους, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο οριστικός χωρισμός είναι κοντά.

«Ο Ryan είναι πολύ κυκλοθυμικός και η Eva αρκετά ανασφαλής», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του 32χρονου ηθοποιού, ενώ ρεπορτάζ του «US Weekly» ισχυρίζεται πως η 39χρονη σταρ έχει βρει στο κινητό του καλού της μηνύματα από άγνωστους αριθμούς και υποθέτει ότι μιλάει με άλλες γυναίκες!

Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Eva αποφεύγει κάθε συζήτηση για την σχέση της με τον Ryan. «Δεν θα με εξέπληττε αν χώριζαν οριστικά και μάλιστα σύντομα», καταλήγει!

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο ηθοποιούς, ή κάποιος εκπρόσωπός τους, έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ενώ η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν η ηθοποιός επισκέφθηκε τον αγαπημένο της στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, στην Ισλανδία.