Πρώτη ανάρτηση: 02/11/2013 23:26

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια έδωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσα χρόνια έχει να ερωτευτεί δυνατά ο Πέτρος Λαγούτης απαντά: «Δεκαπέντε χρόνια, από τότε δηλαδή που ερωτεύτηκα τη Μυρτώ! Είμαι μυστήριο τρένο σε αυτά τα ζητήματα! Μπορεί να ενθουσιάζομαι αλλά δεν ερωτεύομαι εύκολα!».


Ο Πέτρος Λαγούτης δηλώνει πως είναι μόνος του από τότε που χώρισε, έστω και αν πέρασαν από τη ζωή του κάποιες «σχεσούλες» όπως τις χαρακτηρίζει: «Από τότε που χώρισα, δηλαδή τρία χρόνια τώρα, δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Εντάξει, είχα κάποιες σχεσούλες που κράτησαν δύο-τρεις μήνες, αλλά αυτές δεν μπορώ να τις αποκαλώ καν σχέσεις».

Προσθέτει όμως πως «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει μία σχέση. Αλλά, όταν χωρίζεις περνάς από διάφορα στάδια. Τώρα είμαι στο σημείο που έχω συνειδητοποιήσει ότι η σχέση θα έρθει όταν θα είμαι έτοιμος. Και αυτό που λείπει περισσότερο είναι αυτό το σκίρτημα που νιώθει κανείς μέσα του, όταν είναι ερωτευμένος».

Όσο για το τι είναι αυτό που ζητάει από μια γυναίκα; «Το πρώτο και το κύριο που θα με ενδιέφερε είναι να αγαπάει τα παιδιά μου! Από εκεί και πέρα, όπως είπα και προηγουμένως, θα ήθελα να μου δίνει και να μη μου παίρνει ενέργεια. Όταν δουλεύεις τόσο πολύ και έχεις τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσεις καθημερινά, το τελευταίο που θα ήθελες είναι να έχεις πλάι σου ένα επιπρόσθετο βάσανο. Ψάχνω κάποια που να μου προσφέρει συντροφικότητα, αλληλοστήριξη, να μου δίνει χαρά και να δημιουργεί μέσα μου ερωτικά σκιρτήματα. Ε, όπως καταλαβαίνεις, η γυναίκα που θα διαθέτει όλο το πακέτο, δεν βρίσκεται στην απέναντι γωνία!».