Λατρεύει τα ταξίδια και αγαπάει τους ανθρώπους. Της αρέσει να προσφέρει απλόχερα τη χαρά. Μιλάει με ευθύτητα και καθαρότητα. Η Βάνα Ραμπότα δεν βλέπει, όμως, μόνο την ευχάριστη όψη των πραγμάτων και δεν διστάζει να πει σε συνέντευξή της τα πράγματα με το όνομά τους…

Η Βάνα Ραμπότα εκτός από πολύ καλή ηθοποιός είναι εξίσου και πολύ καλός άνθρωπος.
image (2).jpg
Όπως αποκάλυψε βοηθάει άτομα και ειδικότερα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

«Έχω σπουδάσει ολιστικές θεραπείες και τάι γιόγκα μασάζ, τα έχω εξασκήσει όλα αυτά στο εξωτερικό σε disabledpeople, σε παιδιά με ειδικά προβλήματα, σε νοσοκομεία κτλ. Αγαπάω πάρα πολύ τον άνθρωπο, αυτό είναι για μένα το ζητούμενο. Άλλωστε και η ηθοποιία έχει πιστεύω αποδέκτη τον άνθρωπο. Δεν παίζουμε για τον εαυτό μας- ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλε��ραση- το κάνουμε για να διασκεδάσει ο κόσμος, για να κλάψει ο κόσμος, ο κόσμος είναι ο αποδέκτης».
image (3).jpg
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον έρωτα «Είναι σημαντικός ο έρωτας. Ο έρωτας προς έναν άνθρωπο, προς τη ζωή, προς την Τέχνη. Πρέπει να συνδυάζεται και με άλλα πράγματα για να υπάρχει πραγματική ευτυχία» τόνισε και πρόσθεσε «Είμαι πολύ υπομονετική. Πολλές φορές η ευγένεια και η υπομονή εκλαμβάνονται από τους άλλους ως βλακεία. Συχνά με θεωρούν άτομο χαμηλών τόνων. Δεν είμαι καθόλου έτσι. Είμαι πολύ υψηλών ταχυτήτων και ιδιαίτερα νευρικός άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια. Εκτιμώ την ευθύτητα. Δεν ανέχομαι να μου μιλάει ο άλλος με διπλό κείμενο, να υπάρχει και κάτι άλλο από κάτω».

image (4).jpg

Τέλος στην ερώτηση «Πολλοί ηθοποιοί επιστρέφουν στο θέατρο. Η κρίση δημιουργεί προβλήματα, πολλοί συνάδελφοι σας αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τις πληρωμές από την τηλεόραση» απάντησε: «Προσωπικά, δεν έχω οικονομικές εκκρεμότητες από τηλεοπτικές σειρές και δεν έχω και γε��ικότερα στη ζωή μου. Δεν έχω την οικονομική επιφάνεια για να μην έχω εκκρεμότητες, είμαι όμως ένας άνθρωπος πιο οργανωτικός στα έξοδά του και στη ρύθμιση αυτών των υποθέσεων. Εξάλλου, ασχολούμαι και με άλλα πράγματα εκτός από την ηθοποιία, όπως η φωτογραφία και τα projects που σχετίζονται με τις μειονότητες και τα πληθυσμιακά προβλήματα στο εξωτερικό, δηλαδή στην Ινδία, στην Αφρική, στα Εμιράτα και σε διάφορα άλλα μέρη όπου έχω ταξιδέψει και έχω καταπιαστεί με άλλες δουλειές.»

image (5).jpg