Την μία έκπληξη μετά την άλλη αποκαλύπτει για τον καινούργιο της δίσκο η Καίτη Γαρμπή: μετά την φωτογραφία της με τον Γιώργο Σαμπάνη, το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησε μία μαζί με τον... Γιώργο Παπαδόπουλο!

Συνεχίζοντας τις ηχογραφήσεις, η Καίτη συνεργάζεται με τον ταλαντούχο νεαρό συνθέτη και τραγουδιστή και την Βίκυ Γεροθόδωρου. Την φωτογραφία μέσα από το στούντιο «ανέβασε» στο Ίντερνετ ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας στίχους του νέου τραγουδιού: «κι εγώ που πίστεψα στα λόγια τα δικά σου/ κι εγώ που έμαθα στα όνειρα κοντά σου/ μαζεύω δύναμη ξανά να σηκωθώ. εδώ που έφτασα δεν έχει άλλο γκρεμό».

Αυτό είναι το τρίτο από τα νέα τραγούδια της Καίτης που αποκαλύπτεται, μετά την κυκλοφορία του «Στην Άδεια Σου Καρέκλα», αλλά και τους στίχους του «Η Ζωή Συνεχίζεται» με την υπογραφή των Γιώργου Σαμπάνη και Γιάννη Δόξα. Eπίσης, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει αποκαλύψει και φωτογραφία με τον Νίκο Γρίτση, την ώρα που γράφουν ένα κομμάτι για την δημοφιλή τραγουδίστρια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τις επόμενες ημέρες η τραγουδίστρια θα αρχίσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη (από τις 29 του μήνα, στο «Φωταέριο»), ενώ, ο δίσκος της αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα.