της Παρθένας Αστεριάδου...

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς του 2013. Πρόκειται για έκλειψη Ηλίου, δηλαδή η Σελήνη παρεμβάλλεται ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη και πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του άξονα Σκορπιού – Ταύρου.

Λίγο η έκλειψη, λίγο τα σκοτεινά χαρακτηριστικά του Σκορπιού (θάνατος- αναγέννηση)… θα βρεθούμε για λίγο στο σκοτάδι, στη σκιά, αντιμέτωποι με τις συναισθηματικές και υλικές μας ανασφάλειες προκειμένου με το πέρασμα της έκλειψης να «λάμψει» η αλήθεια. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων μετά από βαθιά ενδοσκόπηση, του ξεριζώματος των προηγούμενων επιζήμιων καταστάσεων αλλά και των ευκαιριών για νέα ξεκινήματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται κυρίως από αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη είναι οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Λέοντες και Υδροχόοι, δηλαδή τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Με αυτήν την ηλιακή έκλειψη τα πάθη σας φουντώνουν και γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, αφού δυσκολεύεστε να τα διαχειριστείτε. Περιορίστε την κτητικότητα σας!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε εντάσεις και τσακωμούς στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε στην απάθεια και στην ψυχρότητα με το ταίρι σας. Όσο κι αν το αποφύγατε άλλες φορές… τώρα ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια. Την αλήθεια κυρίως… μέσα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε λίγο περίεργα με τα επαγγελματικά σας, λίγο με την ψυχική σας ισορροπία. Οι τσακωμοί με τους γύρω σας κοντοζυγώνουν γι’ αυτό… μήπως να το ρίχνατε έξω αυτό το ΣΚ;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φουντώνετε και δεν ηρεμείτε με τίποτα! Όλου του κόσμου οι ανασφάλειες… ήρθαν και εγκαθιδρύθηκαν μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Να είστε ψύχραιμη αυτές τις μέρες…! Για ότι έχετε αμφιβολία σήμερα, μετά το πέρας της… θα αποκαλυφθεί! Να θυμάστε όμως ότι το καλό θα μείνει στη ζωή σας… όσο το κρατήσετε εσείς.

ΛΕΩΝ: Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει περισσότερο το κομμάτι της οικογένειας. Καλείστε να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και να σου… όλες οι εσωτερικές διεργασίες και οι σκέψεις. Πρέπει να σκεφτείτε τι είναι καλό για σας… γιατί όπως έχει αποδείξει η ιστορία η ευκαιρία σου χτυπά μια φορά την πόρτα αφενός… και αφετέρου πως η μοναξιά προϋποθέτει ή το να είσαι θεός ή θηρίο… κι εδώ που τα λέμε θηρία δεν είστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ριζικές αλλαγές συμβαίνουν μέσα σας… και ναι σας συνέβη κι αυτό. Για πρώτη φορά στα χρονικά… πήρατε αποφάσεις σε χρόνο dt, χωρίς να αναλύετε για μήνες τα δεδομένα! Κάντε υπομονή…γιατί το κλίμα δεν είναι το πιο ευοίωνο για την πραγματοποίηση των ονείρων σας! Από τις 10 με 15 Νοέμβρη και μετά…

ΖΥΓΟΣ: Από την έκλειψη τα οικονομικά σας βάλλονται κυρίως και στα αισθηματικά σας αρχίζετε να βλέπετε ευχάριστες αλλαγές. Αργά και σταθερά… τα βήματα σας, μέχρι να βιώσετε τις καλές αλλαγές το Δεκέμβριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο ζώδιο σας γίνεται η έκλειψη και ως Σκορπιοί ξέρετε πως είναι να «πεθαίνει» κάτι μέσα σας, είτε αυτό αφορά σε κάποια παλιά κατάσταση ή σε ένα κομμάτι του εαυτού σας που δεν σας κάνει πια. Μην το φοβηθείτε και μην το αποποιηθείτε! Το νέο είναι αυτό που θα σας αναγεννήσει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από αυτήν την έκλειψη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ποιους εμπιστεύεστε, μην κάνετε δηλώσεις και μην παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χωρίς να βάλλεστε ιδιαίτερα… βλέπετε ωστόσο ότι τα πράγματα δεν δρομολογούνται όπως θα θέλατε. Μην χαλιέστε όμως… γιατί η έκλειψη αυτή έρχεται να σας αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια μακροπρόθεσμα… τόσο απρόβλεπτα που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε…!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεσπάτε κι εκτονώνετε την ενέργεια σας ευτυχώς… στη δουλειά και στους φίλους σας! Την αισθηματική ένταση που βιώνετε καλύτερα να τη συζητάτε και να την εκφράζετε με λόγια… ξεκάθαρα! Έτσι μόνο θα διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία!

ΙΧΘΕΙΣ: Κάτι δυνατό, κάτι ερωτικό, κάτι ευχάριστο… ένα ταξίδι ίσως; Πάντως κάτι καλό επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη για σας! Αυτό το παιχνίδι που επαναξεκινά τώρα θέλει προσοχή… γιατί οι όροι μπαίνουν εκ νέου και είναι από την πλευρά σας!