«Ζει μια μοναχική ζωή, είναι θλιμμένη και έχει αμφίβολη προσωπική ζωή», λέει για την Brigitte Bardot μία από τις (άσπονδες) φίλες της, η Jane Birkin, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η θρυλική σταρ!

Σε συνέντευξή της, η 66χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια -που έπαιξε με την Bardot στην τολμηρή ταινία «Don Juan» του 1973- αναφέρει πως η Γαλλίδα ηθοποιός επικοινωνεί μαζί της καθώς δίνει χρήματα για τις φιλοζωικές της δραστηριότητες.

don_juan.jpg

«Συνεχίζει να μου γράφει γιατί δίνω λεφτά για την οργάνωση που έχει δημιουργήσει για τα δικαιώματα των ζώων», δηλώνει η Birkin και προσθέτει: «κάθε καρτ ποστάλ ή γράμμα που λαμβάνω από εκείνη είναι πάντα πολύ θλιβερά. Νομίζω ότι αντιμετωπίζει σοβαρές κινητικές δυσκολίες».

Στα 79 της χρόνια, η Bardot ζει αποτραβηγμένη, γεμάτη ρυτίδες από την έκθεση στον ήλιο και περπατά χρησιμοποιώντας μπαστούνι, με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά της να υποστηρίζει πως προτιμά τα ζώα καθώς οι άνθρωποι την απογοήτευσαν!

bardot.jpg

Για την... ιστορία, Bardot και Birkin έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα, τον Γάλλο μουσικό Serge Gainsbourg και, μάλιστα, αμφότερες κυκλοφόρησαν επανεκτελέσεις του τραγουδιού του «Je Τ’ Αime Μoi Νon Plus».

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τις δύο ηθοποιούς στην ταινία «Don Juan»!